Krása spolu so športovými hviezdami v Poluse

24.9.2010
0
Páčil sa vám článok?

Projekt Zdravie a šport v plnej kráse uzatvorí v sobotu 25. 9. 2010 štvrté podujatie. Od 14.00 h do 18.00 h sa bude v Poluse konať posledná akcia tohto projektu, tentoraz zameraná na Krásu. Hosťami akcie však budú aj hviezdy športového neba – karatista Roman Volák a hokejisti HC Slovan Bratislava!

Návštevníci sa vďaka téme tohto podujatia ocitnú vo svete skrášľovacích a kozmetických prípravkov. Nežne pokolenie určite zaujmú ako aktuálne trendy líčenia, tak aj pravidlá správnej starostlivosti o pokožku a pleť. Samozrejme, dvere do sveta krásy sú otvorené aj pre pánov, ktorí sa taktiež môžu nechať inšpirovať prípravkami z oblasti vlasovej kozmetiky.

K udržiavaniu krásneho tela však patrí aj zdravý oddych a preto by asi každý z nás mal vyskúšať správnu relaxačnú masáž. Kto tak ešte neurobil, by si mal určite pozrieť jej názorné ukážky alebo vyskúšať voňavú aromakozmetiku maďarských wellness kúpeľov, prípadne si pozrieť bohatú ponuku slovenských wellness stredísk.

Mamičky, ktoré na podujatie prídu s deťmi, sa o ich zábavu nemusia báť. I keď bude trošku netradičná – okrem interaktívnej prednášky im odborné poradkyne hravou formou ukážu, ako si správne čistiť zúbky. A to konkrétne v ambulancii dentálnej hygiény na Hollywood Boulevard od 10.00 h do 18.00 h.

Ale ani oteckovia sa nebudú nudiť. A to hneď z dvoch dôvodov! Hosťami podujatia bude nielen majster sveta v karate Roman Volák, ktorý predvedie svoje bojové umenie, ale aj hokejisti HC Slovan Brartislava, ktorí svojich fanúšikov potešia autogramiádou. Na podujatie prídu Martin Hujsa, Richard Huna, Róbert Huna, Dávid Skokan.

Súčasťou projektu Zdravie a šport v plnej kráse je aj súťaž, ktorej podmienkou je, aby návštevník Polusu nakúpil v ktorejkoľvek predajni v minimálnej hodnote 5 Eur, preukázal sa pokladničným blokom pri infokiosku pred Carefourom, kde ho hosteska zaregistruje a zaradí do žrebovania. Každý týždeň budú vyžrebovaní piati šťastlivci, ktorí získajú wellness pobyty v slovenských a maďarských kúpeloch a hoteloch, zdravé balíčky a permanentky do fitnesscentra.

Preto ak chcete získať viac poznatkov z oblasti kozmetickej starostlivosti a vidieť naživo svojich športových hrdinov, nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a príďte do Polusu stráviť príjemné popoludnie! www.poluscitycenter.sk

(banoviny)

Páčil sa vám článok?