Autokino má v septembri Akčný týždeň

17.9.2010
0
Páčil sa vám článok?

Autokino Zlaté piesky prináša aj v septembri špeciálny týždeň. Organizátori sa tentoraz rozhodli pre Akčný týždeň.

Ten odštartuje v utorok 21. septembra 2010 americkým thrillerom Nepriateľ štátu, v ktorom náhodné stretnutie s bývalým spolužiakom urobí z úspešného washingtonského právnika Roberta Deana (Will Smith) nepriateľa štátu číslo jeden. Vo štvrtok 23. septembra budú mať diváci možnosť zistiť, čo vlastne znamená Déja vu. Príbeh vládneho agenta Douga Carlina (Denzel Washington), ktorý vyšetruje výbuch bomby na trajekte, sa točí okolo tajomného pocitu déja vu.

V sobotu 25. septembra ukončí špeciálny týždeň najlepší akčný thriller posledných rokov z prostredia áut, 60 sekúnd. Bývalého najlepšieho zlodeja áut Randalla „Memphisa" Rainesa (Nicolas Cage) v ňom zavedie rodinný osud späť k činnosti, ktorú si sľúbil, že už nikdy nebude robiť. Ak nemá jeho mladší brat zomrieť, musí Randell dokončiť jeho náročnú úlohu.

Pred premietaním filmu 60 sekúnd budú mať diváci možnosť naživo si pozrieť divoké americké autá, medzi ktorými nájdu aj preslávený Mustang Shelby GT500 alias Eleanor.

Týždeň plný napínavých titulov si môžete vychutnať na veľkom premietacom plátne pred nákupným centrom Shopping Palace Zlaté piesky, vždy v utorok, štvrtok a sobotu o 21.00 h. Novinkou v Autokine Zlaté piesky je „reprízová streda". Tá opätovne ponúka možnosť dopriať si zážitok z filmov, ktorých vysielanie tento rok pre nepriaznivé počasie zrušili.

(brn)

Páčil sa vám článok?