Animáci počas špeciálneho týždňa autokina

15.7.2010
0
Páčil sa vám článok?

Autokino Zlaté piesky prináša svojim fanúšikom filmový zážitok pod holým nebom už celých jedenásť týždňov a stále pritom zadarmo. Premietanie odštartovalo 1. mája a diváci ho môžu navštevovať každý utorok, štvrtok a sobotu, vždy o 21.30 h na parkovisku Shopping Palace Zlaté piesky.

Stačí len zaparkovať a naladiť si rádio na frekvenciu 91,0 FM. Vďaka pestrému výberu filmov a rozprávok, si naozaj každý divák Autokina Zlaté piesky nájde ten svoj žáner.

Ako je už zvykom, Autokino Zlaté piesky prináša svojim priaznivcom každý mesiac špeciálny tematický týždeň. Ani v júli to nie je inak. Keďže školáci majú prázdniny, prevádzkovatelia autokina sa rozhodli zaradiť na tento mesiac špeciálny „Týždeň Oskarových animákov“. Už v najbližších dňoch prichádzajú na plátno autokina animované postavičky, ktoré pobavia malých aj veľkých divákov.

V utorok 20. júla upratovací robot „Wall-E“ ukáže, ako sa dokáže aj v roku 2700 beznádejne zamilovať do lietajúcej robotky z inej planéty Eve. Vo štvrtok 22. júla sa premieta rozprávka „Hore“, v ktorej 78-ročný starček Carl zanechá svoj pokojný život na vidieku a vydá sa spolu s osemročným prieskumníkom na návštevu exotických a bizarných miest.

Týždeň Oskarových animákov ukončí v sobotu 24. júla 2010 komédia z prostredia parížskej kuchyne „Ratatouille“. Je to príbeh snívajúceho potkana Remyho o tom, že sa stane vyhláseným kuchárom v parížskej päťhviezdičkovej reštaurácii. Remy sa spoločne s nešikovným vynášačom kuchynských odpadkov Linguinim vydajú za svojím vysnívaným cieľom, stať sa najvyhľadávanejším kuchárom v Paríži.

Viac informácií o programe autokina nájdete na stránke www.autokinozlatepiesky.sk.

(brn)

Páčil sa vám článok?