Špeciálny filmový týždeň v Autokine

10.6.2010
0
Páčil sa vám článok?

Autokino Zlaté Piesky už druhý mesiac ponúka filmové premietanie v pohodlí auta. Autokino je zadarmo a aj preto sa stalo obľúbeným miestom filmových fanúšikov.

Jeho organizátori navyše v júni pripravili špeciálny filmový týždeň - “Kinema Film roka”. Ide o prehliadku úspešných titulov, ktoré sa umiestnili na popredných miestach pravidelnej slovenskej ankety filmového portálu kinema.sk. V spolupráci so šéfredaktorom portálu P. Konečným do tohto týždňa zaradili tri úspešné filmové tituly.

V utorok 15. júna sa premietne 21 Gramov, film z roku 2003, v ktorom tragická nehoda navždy zmení život trom úplne odlišným ľuďom. Žiadny z nich už nebude rovnaký ako na začiatku, vďaka krutej pravde o láske, viere, odvahe, túžbe a vine.

Vo štvrtok 17. júna príde na plátno Večný svit nepoškvrnenej mysle, kde hlavnú úlohu stvárnili populárne herecké hviezdy Jim Carrey a Kate Winslet. Tento romantický príbeh dvoch ľudí zaútočí na city, rozplače ale aj rozosmeje.

Týždeň “Kinema Film roka” uzavrie v sobotu 19. júna 2010 úspešný titul 25. hodina. Hlavnú postavu filmu kráľa Manhattanu Montyho stvárnil známy herec Edward Norton. Monty prežíva vo svojom meste posledný deň pred odchodom do väzenia na dlhých sedem rokov. Otázne však je, či môže Montymu jeden deň zmeniť celý jeho život. Autokino Zlaté piesky je zaujímavým projektom, ktorý nekonkuruje bežným bratislavským kinám prinášajúcim filmové novinky. Premieta sa od 1. mája, vždy v utorok, štvrtok a sobotu, od 21.00 h.

(mm)

Páčil sa vám článok?