Tancovať vie každý, len na to možno zabudol

4.10.2006
Páčil sa vám článok?

Keď sme boli malé deti, všetci sme vedeli krásne maľovať, spievať aj tancovať. Mali sme talent na všetky možné umenia sveta. Stačila však jedna kritická poznámka či neuvážené slová od rodičov, učiteľov alebo kamarátov a postupne sa z nás začala vytrácať odvaha prejavovať sa čo najprirodzenejšie a ukázať, čo v nás je. Je to škoda, lebo to malé maľujúce, spievajúce a tancujúce dieťa určite zostalo v každom z nás.

Nedajte si už od nikoho nahovoriť, že nemáte talent, alebo že to neviete! Viete, len ste na to možno od detstva zabudli, nemali čas a príležitosť sa prejaviť. Nie je potrebné, aby ste hneď vystavovali v Louvri, alebo išli súťažiť do televíznych speváckych a tanečných show a začali sa porovnávať s profesionálmi. Stačí sa len uvoľniť a opäť sa začať úprimne a prirodzene prejavovať a predovšetkým sa pri tom dobre zabávať! Využite šancu a dajte sa uniesť pohybom, prijemnou hudbou a atmosférou! Poďte do ulíc Bratislavy! Hudobníci, zabávači a tanečníci všetkých svetových štýlov vám s tým ochotne pomôžu.

Minulý víkend v Bratislave odštartovala T-Com Fiesta, ktorá návštevníkom a obyvateľom Bratislavy počas tohto leta ponúka pouličné predstavenia umelcov, na ktoré netreba žiadne vstupenky a rezervácie, spoločníkov, ani frak a biele rukavičky. Ktorýkoľvek z najbližších troch štvrtkových, piatkových a sobotňajších večerov vyrazíte do centra mesta, nemôžete nenaraziť na poriadnu zábavu a príležitosť aktívne sa do nej zapojiť.

Program T-Com Fiesty na prvé tri prázdninové víkendy je zostavený skutočne svetovo a určite potešíme všetkých milovníkov najhorúcejších tanečných hitov, exotických pohybov aj pradávnych divokých rytmov. Súčasné tanečné štýly ako break dance, hip-hop či electric boogie sa budú striedať s karnevalovou atmosférou brazílskej samby, nebude chýbať ani najerotickejší tanec - argentínske tango či horúce kubánske rytmy. Starý kontinent zastúpi flamenco a tie najpradávnejšie energie vo vás rozprúdia brušné aj africké kmeňové tance. Pre menej odvážnych, čo sa radšej pozerajú, je tu ponuka predstavení pouličného divadla, eskamotérov a kúzelníkov.

Predvíkendová a víkendová večerná Bratislava bude plná zábavy, najmä hudby. Na svoje si prídu milovníci rôznych hudobných štýlov, počnúc spevákmi bez kapely, bubeníkmi, ktorí rôzne rytmy ulice vytvárajú na obyčajných bareloch, brazílskymi perkusionistami, cez španielske gitary, reggae, mexickú a kubánsku muziku až po celkom súčasnú elektronickú hudbu namiešanú dídžejom. Podrobný program nájdete na zadnej strane novín. Najviac atrakcií pre vás organizátori sústredili na piatkový večer 7. júla, ktorý nazvali T-Com Fiesta Special. Nedajte si ujsť možnosť prejaviť svoj talent a dobre sa pri tom zabaviť.

T-Com Fiestu prináša v spolupráci s magistrátom hlavného mesta značka T-Com ako súčasť novej stratégie, prinášať ľuďom viac zábavy do života. Viac informácií na: www.t-com-fiesta.sk

Páčil sa vám článok?