Príďte sa zabaviť do ulíc centra Bratislavy

4.10.2006
Páčil sa vám článok?

Chcete vyraziť do mesta, ale nemáte spoločnosť? Máte spoločnosť a neviete kam v Bratislave ísť? A chcete sa dobre baviť? A milujete hudbu a tanec? Ak ste odpovedali na ktorúkoľvek otázku kladne, potom vás pozývame: Do ulíc!

Bratislava sa už niekoľko rokov zobúdza do nového zlatého veku. Skrásnela, ľudia sa stále viac usmievajú, je plná našincov aj cudzokrajných ľudí. Konečne je v nej dosť krásnych vecí na pozeranie a miesta na príjemné posedenie, drink či pokec. Chýbal tu už len poriadny pohyb, chýbal tu niekto, kto to roztočí a roztancuje.

Toto leto už hudba a tanečný pohyb rozhodne chýbať nebude! Do Bratislavy prichádzajú taneční a hudobní umelci z rôznych kútov sveta, aby ju nielen zabavili, ale aj roztancovali! Celé leto si pod názvom T-Com Fiesta budú môcť všetci Bratislavčania a návštevníci užiť mesto plné skutočnej kozmopolitnej zábavy v štýle pouličných predstavení čiže „street performances“ typických pre veľké európske a svetové metropoly!

Netreba žiadne rezervácie miest, žiadne lístky, netreba zháňať spoločnosť ani tanečníkov! Dokonca nepotrebujete žiadnu spoločnosť, pretože tú vám obstará mesto, tanečníci, umelci a hudobníci. Stačí si pozrieť orientačný plánik a na ktorékoľvek z vyznačených miest doraziť vo štvrtok, v piatok alebo v sobotu vo večerných hodinách (20.00-22.00). Prípadne sa stačí vybrať do najužšieho centra mesta a nasledovať svoj sluch a usmievajúcich sa ľudí. Nedá sa zablúdiť a nedá sa nezabaviť!

S dobrou partiou, s rodinou, partnerom či len tak samostatne a neviazane, zažijete toto leto v Bratislave dovolenkovú atmosféru, aj keď máte dovolenku v nedohľadne. Zažite horúce letné noci, flirtovanie a bezstarostnú zábavu bez cestovania.

Pestrý program T-Com Fiesty je zostavený z domácich a zahraničných umelcov a zoskupení, ktoré budú účinkovať v krátkych vystúpeniach v uliciach Starého mesta: na Hlavnom námestí, Michalskej ulici, Ventúrskej ulici a Hviezdoslavovom námestí. Pouliční umelci ponúknu okoloidúcim rôzne tanečné, hudobné, zábavné štýly. Mesto ožije brazílskou sambou, argentínskym tangom, hip-hopom, breakdancom, flamencom, ohňovou show či vystúpením afrických hudobníkov.

Umelci nebudú oddelení od divákov, budú priamo medzi ľuďmi, takže nebude nič jednoduchšie, ak na to dostanete chuť, pridať sa ku ich tancu a zabávať sa.

T-Com Fiestu prináša do Bratislavy v spolupráci s Magistrátom hlavného mesta Bratislavy T-Com ako súčasť svojej novej stratégie, prinášať ľuďom viac príjemnej zábavy do života. Viac informácií na: www.t-com-fiesta.sk

Páčil sa vám článok?