Počas prázdnin športové podujatia pre Petržalčanov

25.2.2010
0
Páčil sa vám článok?

Pre žiakov základných škôl v Petržalke bude počas budúcotýždňových jarných prázdnin pripravených niekoľko denných táborov so športovým a zábavným programom. Základná škola na Gessayovej ulici bude otvorená pre fanúšikov basketbalu, gymnastiky a futbalu.

Lukostreľbu si budú môcť žiaci vyskúšať v areáli školy na Dudovej ulici. Tréningy spojené so zápisom nových členov sú naplánované na pondelok, stredu a štvrtok o 18:00. Vedenie Základnej školy na Turnianskej ulici zasa pripravilo pre deti a ich rodičov spoločný prázdninový výlet spojený s lyžovačkou a sánkovačkou.

Centrum voľného času na Gessayovej ulici ponúkne zimné športové hry, návštevu plavárne, turistické vychádzky či streľbu z infrapušky. Podujatia sa budú začínať denne o 7:30 a potrvajú do 16:30. Cena týždenného programu je 30 eur. Viac informácií o jednotlivých akciách sú k dispozícii na internetových stránkach www.cvcgesba.edu.sk alebo www.petrzalka.sk.

Kapacita táborov je však podľa Andrassyho obmedzená. Napríklad na štyroch základných školách chce samospráva počas prázdnin intenzívnejšie pokračovať vo výmene okien. Pre stavebné práce a tým aj bezpečnosť detí by nebolo vhodné, aby boli tieto objekty počas prázdnin otvorené.

(sita)

Páčil sa vám článok?