Zmenili sme distribúciu, noviny budú roznášať poštári

2.10.2006
Páčil sa vám článok?

Aby sme zlepšili distribúciu Bratislavských novín a Staromestských novín, rozhodli sme sa od tohto vydania zmeniť spôsob ich distribúcie. Po dohode so Slovenskou poštou, š.p., ich budú opäť roznášať poštoví doručovatelia.

Po roku sa tak vraciame k spolupráci s bratislavskými poštármi, ktorých po skúsenostiach so súkromnými distribučnými spoločnosťami považujeme v tomto smere za najspoľahlivejších partnerov.

Keď sme pred rokom zmenili spôsob distribúcie, nechali sme sa ovplyvniť neochotou niektorých poštárov roznášať naše noviny, ale najmä nižšou cenou konkurencie. Po bitke je každý generálom a tak aj my teraz vieme, že nie sme takí bohatí, aby sme si mohli dovoliť kupovať lacné veci. Aj preto sme sa rozhodli obnoviť spoluprácu so Slovenskou poštou. A to aj napriek tomu, že za distribúciu novín budeme odteraz platiť podstatne viac ako doteraz. Naším záujmom je však, aby sa každý výtlačok novín dostal k čitateľovi, aby naše noviny nechýbali v žiadnej bratislavskej poštovej schránke.

Po dohode s vedením Slovenskej pošty a poštovými doručovateľmi budú Bratislavské noviny a Staromestské noviny doručované výlučne do poštových schránok bratislavských, resp. staromestských domácností. Pokiaľ s tým nebude niekto súhlasiť, môže písomne požiadať príslušnú dodaciu poštu alebo poštového doručovateľa o iný spôsob doručovania. V prípade rodinných domov o to musí žiadať vlastník, v prípade obytného domu zástupca vlastníkov bytov na základe ich väčšinového rozhodnutia.

Veríme, vážení čitatelia, že táto zmena sa okamžite prejaví vo zvýšení kvality distribúcie novín. Ako sme sa presvedčili, práca poštových doručovateľov je náročná, preto si vážime, že máme tú možnosť s nimi spolupracovať. Zverili sme im distribúciu najčítanejších novín v Bratislave s dôverou a s presvedčením, že ich budú roznášať tak ako v minulosti - spoľahlivo, včas a poctivo.

Prípadné pripomienky k distribúcii novín môžete naďalej posielať e-mailom na redakcia@ba-noviny.sk alebo písomne na adresu redakcie.

Páčil sa vám článok?