Predstavia sa speváci s heslom „všetko pre hudbu“

19.8.2009
0
Páčil sa vám článok?

V bratislavskom hudobnom klube Route 69 sa v piatok 21. augusta 2009 od 19.00 h uskutoční koncert mladých hudobníkov pod názvom All For Music. Organizátori sľubujú päťhodinový program na dvoch koncertných pódiách.

Ide o prezentačný koncert interpretov agentúry All For Music, ktorých spája aj hudobná príprava u hlasového pedagóga a producenta Jaroslava Žiga. V programe sa predstavia kompletné kapely a v sólových recitáloch jednotliví speváci a speváčky s klavírnym sprievodom.

Zo známejších mien organizátori upozorňujú, napríklad, na vystúpenie Barbory Šulíkovej či 12-ročného gitaristu Ronyho Janečka s kapelou Rocksanna.

Na koncerte vystúpi aj kapela Rockage, ktorá je súčasťou agentúry All For Music už od jej vzniku. Rockage sa predstaví s dvoma speváčkami – Evou Pšenkovou a Paťou Jurtovou.

Rôzne podoby spevu predvedie Katka Ščevlíková, ktorá zaspieva spolu s kapelami 3vtom a Without Strings, ale aj v sólovom recitáli. Ďalšími spevákmi, ktorí vystúpia v sólových recitáloch so sprievodom klaviristov Erika Dimitrova a Martina Kalivodu, sú Vanessa Sarköziová, Kristína Botlová, Jaro Janík a Milan „Izzy“ Majka.

Podrobný program prezentačného koncertu je k dispozícii na webstránke www.allformusic.sk, kde záujemcovia nájdu aj ukážky hudby jednotlivých kapiel a interpretov. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?