Petržalka pripravila denné tábory aj zábavné hry

9.7.2009
0
Páčil sa vám článok?

Mestská časť Petržalka pripravila pre mládež počas leta rôzne víkendové detské divadelné scény, sériu tvorivých dielní v denných táboroch či športovo-zábavné hry, informoval hovorca mestskej časti Ľubomír Andrassy.

Divadelné majstrovstvo predvedú mladí herci a umelci obecenstvu každú nedeľu o 17:00 v záhrade Leberfinger v Sade Janka Kráľa. Spoplatnené tematické tábory, ktorých zábavný i výchovný program je rozvrhnutý do siedmich dní, ponúkajú celodenný program od 7:30 do 17:00. Viac informácií je možné získať na internetovej stránke www.petrzalka.sk. Podujatie s názvom Petržalské kultúrne leto 2009 pripravila miestna samospráva v spolupráci s Kultúrnymi zariadeniami Petržalka.

Petržalská samospráva okrem vlastných projektov ponúka akcie, na ktorých úzko spolupracuje s Centrom voľného času a agentúrou Kubus. Centrum voľného času na Gessayovej ulici organizuje počas júla a augusta tradičné tvorivé umelecké dielne, deťom taktiež ponúka zábavné rozprávkové hry či výlety do okolitej bratislavskej prírody. Rodičia môžu dieťa zapísať do jednotlivých táborov či tvorivých dielní každý deň medzi 14:00 až 17:00. Viac informácií je možné nájsť na adrese www.cvcgesba.edu.sk.

Agentúra Kubus do organizácie denných táborov zapojila aj mnohých známych umelcov, občianskych aktivistov či príslušníkov štátnej, mestskej polície a pre mladých Petržalčanov pripravila na letné mesiace rôzne atrakcie.

Zručnosť si budú môcť otestovať dievčatá a chlapci každý pracovný deň v tábore na Pankúchovej ulici. Detské kriminálne prípady, dopravné značky či rôzne záchranné akcie budú môcť deti prežiť na ihrisku na Bosákovej ulici. Viac informácií nielen o týchto táboroch možno získať na internetovej stránke www.dennetabory.sk.

Páčil sa vám článok?