Komplexná propagácia Slovenska v BKIS

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

V uplynulých týždňoch vyšla séria propagačných materiálov o Slovensku v deviatich jazykových mutáciách: slovensky, anglicky, nemecky, poľsky, maďarsky, rusky, francúzsky, španielsky a taliansky. Vydala ich nezisková organizácia Geoinfo Slovakia v spolupráci s Asociáciou informačných centier Slovenska v rámci projektu Komplexná propagácia Slovenska.

Ako informovalo Bratislavské kultúrne a informačné stredisko, cieľom projektu je zvýšiť komplexnú profesionálnu propagáciu Slovenska. V publikácii sú prezentované všetky regióny Slovenska, vrátane Bratislavy. Nechýba ani predstavenie možností letnej a zimnej dovolenky na Slovensku, ako aj kontakty na všetky informačné centrá Slovenska združené v Asociácii informačných centier Slovenska.

Autori publikácie očakávajú, že takto spracované propagačné materiály budú mať dlhšiu životnosť, sa ktorá nekončí jednou sezónou, ale naopak sú pozvánkou na návštevu Slovenska aj na niekoľko rokov dopredu. Projekt bol spolufinancovaný z prostriedkov Európskej únie.

Propagačný materiál Slovensko v deviatich jazykových mutáciách je možné získať v Informačnom centre Bratislavského kultúrneho a informačného strediska na Klobučníckej ulici 2.

Páčil sa vám článok?