Odteraz nás budete mať v schránkach každý týždeň

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

S premenou Bratislavských novín na týždenník sú spojené aj viaceré zmeny. Niektoré z nich sú už v tomto vydaní, ďalšie sa objavia postupne.

Ako sme už napísali v minulom vydaní Bratislavských novín, zmenou periodicity na týždennú chceme dosiahnuť, aby noviny boli ešte aktuálnejšie a prodrobnejšie. Ukončili sme dlhodobý seriál Štefana Holčíka Spomienkový album, jeho Pamätníci histórie zostávajú, dostanú však väčší priestor ako mali doteraz. Bratislavským spotrebiteľom bude naďalej radiť Marta Černá, každý druhý týždeň však budeme v rubrike Zákazník je pán prinášať aj informácie z kontrol bratislavského inšpektorátu Slovenskej obchodnej inšpekcie. Väčší priestor chceme venovať bratislavskej kultúre a športu, pravidelne budeme prinášať týždňovú predpoveď počasia pre Bratislavu.

Zmena Bratislavských novín na týždenník je pre nás výnimočná udalosť, ktorú sme sa rozhodli spoločne s čitateľmi osláviť naozaj výnimočným spôsobom - na Primaciálnom námestí sme umiestnili Novinového koňa. Bude tu do konca septembra a stane sa tak symbolom Bratislavských novín ako prvého skutočne celomestského týždenníka. Veríme, že Novinový kôň sa aj pre čitateľov Bratislavských novín stane koňom, na ktorého sa oplatí staviť.

Páčil sa vám článok?