Od 1. septembra sa Bratislavské noviny stávajú týždenníkom

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

Ešte viac informácií o živote v Bratislave budú od septembra prinášať Bratislavské noviny. Z dvojtýždenníka sa totiž menia na týždenník, čo znamená, že v poštových schránkach bratislavských domácností sa budú objavovať každý týždeň.

Premena týchto novín na týždenník prichádza symbolicky v deň siedmeho výročia ich vzniku - Bratislavské noviny totiž vyšli po prvýkrát 1. septembra 1998. Odvtedy sa stali najčítanejšími novinami v meste. Ako ukázal januárový prieskum agentúry GfK Slovakia, Bratislavské noviny pozná 92% Bratislavčanov starších ako 15 rokov, pričom 91% z nich noviny aj číta. Až 60% číta každé jedno vydanie novín. Takmer 82 percent všetkých Bratislavčanov starších ako 15 rokov považuje Bratislavské noviny za dobrý zdroj informácií, opak si myslí len 11 percent obyvateľov mesta.

Zmenou Bratislavských novín na týždenník sa zdvojnásobí nielen počet vydaní, ale aj množstvo informácií o živote v meste. Tie budú odteraz aktuálnejšie a podrobnejšie. Veríme, že Bratislavčania nám zachovajú svoju priazeň a Bratislavské noviny zostanú najčítanejšími novinami v celom meste. Dočítania o týždeň.

Páčil sa vám článok?