Nové správy o Bratislave nájdete denne na internete

8.8.2007
0
Páčil sa vám článok?

Napriek tomu, že Bratislavské noviny sa v lete zmenili z týždenníka na trojtýždenník, Bratislavčania o aktuálne informácie o živote v meste neprídu. Na www.BratislavskeNoviny.sk totiž denne prinášame aktuálne informácie o všetkom, čo sa v meste stalo alebo stane.

Len pre zaujímavosť, v júli vyšli Bratislavské noviny iba raz (19. júla) a bolo v nich 47 redakčných článkov. Na internetovej stránke sa však za 31 júlových dní objavilo celkom 169 článkov, čo znamená 122 článkov, ktoré sa do tlačeného vydania nedostali.

Vzhľadom k tomu, že tlačiarenské možnosti Bratislavských novín sú limitované, stáva sa www.BratislavskéNoviny.sk ďalším zdrojom informácií o živote v meste. O všetkých článkoch sa dá navyše na internete diskutovať, čo v prípade tlačeného vydania nie je možné. V júli pribudlo k článkom publikovaným na www.BratislavskéNoviny.sk celkom 590 diskusných príspevkov.

Okrem toho internetová stránka Bratislavských novín ponúka množstvo praktických informácií, ako je adresár úradov a inštitúcií, s ktorými Bratislavčania prichádzajú do kontaktu, adresár lekární, zdravotníckych zariadení, či reštaurácií, ktoré sme doteraz hodnotili. Ako jediný poskytujeme Bratislavčanom možnosť nájsť stratené či ohlásiť nájdené veci. STRATY A NÁLEZY na www.BratislavskéNoviny.sk už s väčším či menším úspechom využili desiatky obyvateľov a návštevníkom mesta.

Ak ste teda ešte nenavštívili internetovú stránku Bratislavských novín, urobte to a zistíte, čo všetko ste o Bratislave doteraz nevedeli.

Redakcia
Páčil sa vám článok?