VIDEO: V Starom Meste sa objavili falošné letáky na podporu Dany Kleinert – ona sa od nich dištancuje!

10.9.2018

Zdroj: FB Daniela Kleinert

Páčil sa vám článok?

Na post starostky Starého Mesta v nadchádzajúcich komunálnych voľbách kandiduje aj Dana Kleinert, ktorá sa snaží svoju kampaň stavať na poctivom prístupe a poctivých riešeniach v prospech miestnych obyvateľov. Napriek tomu sa počas víkendu objavili letáky vyzerajúce zdanlivo na jej podporu, od ktorých sa však nádejná kandidátka na starostku dištancuje.

Falošné letáky ju označujú za skutočnú Staromešťanku, používajú výrez z jej oficiálnej fotografie a obsahujú výzvu: Voľte kandidátov, ktorí bývajú v Starom Meste a kandidátov SMER-u. Dana Kleinert sa od nich dištancovala prostredníctvom videa:

„Každý a každá, kto má pozná, vie, že nikdy som nestavala kampaň či projekty na negatívnych základoch. Naopak, podstatou môjho spôsobu myslenia a teraz aj kampane sú poctivé riešenia.  Jednám férovo a priamo a tak to zostane. Pozícia starostky Starého Mesta je pre mňa nástrojom k pozitívnej zmene, k tomu, aby sme mohli v Starom Meste všetci lepšie žiť, pracovať, odpočívať. Aby sme si mohli dôverovať a mali radi naše mesto. To je to, čo ponúkam. To je mesto, v akom chcem žiť,“ napísala o spomínanom negatívnom zásahu do svojej predvolebnej kampane Dana Kleinert na svoj oficiálny facebookový profil. Do diskusie sa zapojilo viacero jej známych vrátane karloveskej starostky Dany Čahojovej alebo režisérky Evy Borušovičovej, ktorá jej napísala: „Je to vlastne dobré znamenie. Si natoľko silná a dôležitá, že si niekomu stala za tú námahu.

(ars, video: FB Dana Kleinert, foto: abn)

Páčil sa vám článok?