Umelé nechty ako pohodlná náhrada klasickej manikúry

29.12.2021

Zdroj: whitepress.com

Páčil sa vám článok?

(pr) Každý chce mať krásne a dobre upravené ruky. Žiaľ, nie každý sa môže pochváliť prirodzene silnými nechtami.

Každý chce mať krásne a dobre upravené ruky. Žiaľ, nie každý sa môže pochváliť prirodzene silnými nechtami. Umelé nechty sú užitočné pre ženy, ktoré jednoducho nemajú čas na profesionálnu starostlivosť, vzhľadom na moderný rytmus života v mestách, kde sa stále každý niekam ponáhľa. Okrem toho, že tieto sady výrazne šetria čas, sú aj užitočné. Umelé nechty sú celkom odolné a zároveň pohodlné. Za pár minút na ne zabudnete a budete môcť dlho obdivovať krásnu manikúru. Navyše dlhšie, ako keby ste lakovali tie prírodné.

Vlastnosti umelých nechtov

Najprv by ste si mali kúpiť umelé nechty (alebo, ako sa tiež nazývajú - "tipy") vhodnej farby a veľkosti. Široký sortiment umelých nechtov nájdete na https://makeup.sk/categorys/34371/. Samozrejme, že sa dajú vypilovať a orezať, ale prečo si pridávať ďalšie starosti? Môžu byť už s náterom alebo bez. Vyberte si, čo je pre vás najpohodlnejšie. Hlavná vec je kvalitný materiál a lepidlo, pretože od toho bude závisieť nielen dĺžka nosenia, ale aj zdravie vašich prirodzených nechtov.

Lepenie sa vykonáva na čisté nechty. Na zvýšenie priľnavosti ich možno trochu predbrúsiť a najlepšie pokryť ochranným základom. Potom musíte rovnomerne naniesť lepidlo a ihneď pritlačiť tipsu na prirodzený necht. Toto sa musí robiť veľmi opatrne, aby ste neskôr nemuseli znova lepiť. Potom môžete falošné nechty zakryť lakom, nalepiť nálepky, flitre a nakresliť vzory.

Čo nerobiť pri používaní umelých nechtov

Aby vám dlho vydržali, nepoužívajte tekutiny s obsahom acetónu. Táto látka rozpúšťa umelý materiál, z ktorého sú "tipy" vyrobené.

Doba nosenia umelých nechtov by nemala presiahnuť 2-3 týždne, pretože prírodným nechtom je potrebné dopriať odpočinok. Po umytí rúk ich utrite dosucha, "tipy" tak vydržia dlhšie. A samozrejme, nezabudnite nosiť rukavice pri domácich prácach.

Lepidlo a umelé nechty si môžete kúpiť aj v internetovom obchode makeup.sk. Ponúkajú veľký výber dekorovaných, lakovaných a priehľadných umelých nechtov. Na stránke nájdete aj recenzie, ktoré vám pomôžu pri výbere produktu.

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?