​​Vedeli ste? Okrem nákupov a objednávania jedla môžete online využiť aj služby čistiarne a práčovne

4.12.2020

Zdroj: cleany.sk

Páčil sa vám článok?

Zakladateľ startupu a CEO Cleany.cz Hanuš Zvolský stojí za nápadom na uľahčenie procesu prania a žehlenia pre ľudí, ktorí bývajú zaneprázdnení. Vytvoril online miesto, kde je možné objednať služby kvalitných čistiarní s dopravou - a tak vzniklo Cleany.

Projekt, ktorý inovuje odvetvie, ktoré dlho zostávalo stáť. Zároveň udržuje tradície kvalitných rodinných čistiarní. Verí, že každý by mal robiť to, čomu rozumie najviac a čo ho baví, preto čistenie i dopravu necháva na partneroch, ktorých si dôkladne vyberá.

"Chceme zákazníkom poskytovať takú službu, aby sa k nám vždy radi vracali alebo nás i odporučili ich známym. Len vtedy to dáva zmysel. Zároveň chceme dať ľuďom pohodlnú možnosť správať sa udržateľne s ohľadom na naše životné prostredie. Vždy keď sa nám podarí odstrániť nejakú škvrnu či predĺžiť život nejakému kusu oblečenia, tak znižujeme potrebu kupovať nový. Naši zákazníci sú ľudia, čo si vážia svoje oblečenie a našu planétu.", vraví Martin Holček, konateľ a spoluzakladateľ Cleany.

Zdroj: cleany.sk

Ako si pranie alebo čistiareň objednať?

Na webe www.cleany.sk si vo formulári vyberiete typ oblečenia a počet kusov, ktoré chcete vyčistiť. Nemusíte si lámať hlavu s materiálom alebo dĺžkou. V jednej objednávke môžete zadať aj viac rôznych kusov. Skúsený personál každú objednávku roztriedi a pošle do špecializovaných čistiarní, ktoré používajú eco-friendly technológie šetrné k oblečeniam i životnému prostrediu.

Veľkou výhodou služby je rýchlosť, kuriér môže byť u vás doma alebo v práci už do 90 minút od objednania. Pri vyplnení formulára tiež vidíte, koľko za túto službu zaplatíte. Po potvrdení objednávky budete presmerovaný do platobnej brány, kde môžete použiť platobnú kartu, Apple Pay, QR kód a zaplatiť z pohodlia vášho domova.

Zdroj: cleany.sk

​Ceny se v zásade nelíšia od tých, ktoré si účtujú v kamenných čistiarňach. "Pri objednávke je benefitom, že zákazník vidí hneď cenu, ktorú za službu zaplatí. Našim zákazníkom ponúkame aj členstvo v Cleany Clube. Pri registrácii do neho získajú zľavu 5 eur na prvú objednávku, aby si mohli našu službu vyskúšať," uvádza Zvolský.

Ďalšou možnosťou je platba v hotovosti pri doručení vyčisteného oblečenia k vám. Oblečenie alebo domáci textil bude vyzdvihnutý na vami zvolenej adrese a po vyčistení a vyžehlení bude zase doručený späť v čase, ktorý si zvolíte. Čistenie oblečenia si môžete objednať kedykoľvek a kuriér ho príde vyzdvihnúť vo Vami zvolenom čase medzi 8.00 a 17.00 hod.

Uľahčite si s Cleany.cz bežné domáce práce i veľké predvianočné upratovanie. On-line totiž môžete nechať vyčistit i bytový textil, záclony, závesy alebo periny. A potom sa namiesto trápenia s hromadou prádla môžete začať tešiť na Vianoce alebo si vyraziť na výlet do prírody.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?