Diaľnicu D2 v Lamači už opravujú, v západnej časti mesta rátajte s kolónami

27.5.2021
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Ak smerujete do centra Bratislavy z jej západných častí či zo Záhoria, v týchto dňoch sa musíte obrniť trpezlivosťou. Zdržíte sa na diaľnici D2, ale aj okolitých komunikáciách.

Pokiaľ ide o D2, tá je od nedele čiastočne uzavretá v úseku mosta nad železničnou traťou v bratislavskom Lamači. Most sa nachádza v úseku 55,135 – 56,155 kilometra medzi križovatkou Lamač a tunelom Sitina. Dôvodom je oprava pravého mosta (smer Bratislava). Ak ste dnes smerovali do mesta, zdržali ste sa tu cca 15 minút.

Obmedzenie v prvej etape prác tu potrvá do 13. júna do 18.00 h a v druhej etape od 14. júna od 7.00 h do 6. septembra do 06.00 h. "V I. etape vybudujeme prejazdy stredným deliacim pásom pred a za mostom. S dopravným obmedzením je potrebné rátať v oboch jazdných pásoch. Jazdné pruhy budú zúžené a posunuté k vonkajšiemu okraju vozovky. V II. etape budeme opravovať most v pravom jazdnom páse (smer Bratislava)," informovala Národná diaľničná spoločnosť. Celá doprava na diaľnici bude vtedy presmerovaná do ľavého jazdného pásu, v ktorom zostanú zachované dva jazdné pruhy v smere do Brna. Premávka v smere do Bratislavy bude vedená v jednom jazdnom pruhu.

Zdroj: ms

Oprava D2 v Lamači.

Rovnako so zdržaním ste dnes museli rátať na Lamačskej ceste v smere na Patrónku do centra a na Kramároch v oboch smeroch.  

Zdroj: ms

Smerom na Kramáre sa vodiči posúvajú tradične už iba krokom.

Zdroj: ms

Kolóna na zjazde z Kramárov.

(ms)

Páčil sa vám článok?