Prekvapivý záver vydareného koncertu: Huslista Filip Jančík vyrazil dych publiku i svojej priateľke

21.9.2021
0

Zdroj: Michal Petrík, Jakub Ďurajka

Páčil sa vám článok?

Populárny huslista Filip Jančík ukončil svoje úspešné turné v deviatich mestách minulý týždeň koncertom v bratislavskej Starej tržnici. Diváci i jedna slečna však v závere zažili niečo, čo určite nečakali.

Jančík odštartoval svoje posledné pôsobenie v tejto sezóne príznačne - zvučkami z Game of Thrones, Pirátov Karibiku, Harryho Pottera, no zazneli aj znelky seriálov Priatelia či Simpsonovci. Osviežením večera bolo aj hosťovanie talianskeho pianistu Constantina Carraru. 

Samotný koncert navštívil aj americký youtuber s miliónmi fanúšikov, ktorý pochádza z Košic, David Dobrík či legendárny operný spevák Peter Dvorský. V prestávkach sa mladý hudobník snažil zabaviť publikum veselými príhodami nielen z iných koncertov, ale aj z detstva, keď navštevoval Základnú umeleckú školu či zo zákulisia nácvikov na koncert. 

FOTOGALÉRIA:

Emocionálnym vyvrcholením koncertu bol však moment, keď svoju dlhoročnú priateľku Luciu Supekovú huslista požiadal o ruku pred plnou sálou nadšených fanúšikov, čím nadšenému publiku vyrazil dych.

Zdroj: Michal Petrík, Jakub Ďurajka

Na záver Filip požiadal svoju priateľku Luciu o ruku.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?