VIDEO: Lasica a Satinský opäť spolu - na Chodníku slávy pred mestským divadlom pribudli dlaždice s ich menami

10.9.2021

Zdroj: FB Staré Mesto - srdce Bratislavy

Páčil sa vám článok?

Ako poctu pôsobeniu dvojice hercov a zabávačov Júliusa Satinského a Milana Lasicu boli včera na Laurinskej ulici osadené dve kamenné dlaždice do Chodníka slávy na priestranstve pred bratislavským Mestským Divadlom Pavla Országha Hviezdoslava.

"Jula a Milana by určite najviac potešilo, keby sa každý, kto prejde ich dlaždicami radostne usmial. To by bola Bratislava zas o niečo krajšia," povedala Magda Vašáryová, ktorá sa aktu odhalenia dlaždíc zúčastnila, rovnako ako mnoho ďalších významných hereckých kolegov Milana Lasicu a Júliusa Satinského ako napríklad Vlado Černý, Zita Furková, Peter Šimun či režisér Roman Polák.

"Tak aj ja prajem Bratislave aby bola krásna a pripájam sa k želaniu Magdy - usmejme sa vždy, keď prekročíme dlaždicu Jula a Milana, možno nám to prinesie šťastie. A ak nie, tak určite prinesieme radosť svojím úsmevom my," dodala počas slávnostného aktu starostka Starého Mesta Zuzana Aufrichtová. Staré Mesto malo nad podujatím záštitu a neinvestičný Fond architekta Weinwurma (FAW) projekt finančne podporil.

(ars)

Páčil sa vám článok?