V úseku Blumentál–Depo Krasňany nebudú cez víkend jazdiť električky

27.8.2021

Zdroj: FB DPB

Páčil sa vám článok?

Pre pokračovanie rekonštrukčných prác na Račianskom mýte v Bratislave bude počas víkendu (28. – 29. 8.) vylúčená električková doprava na Račianskej električkovej radiále, a to v úseku Blumentál – Depo Krasňany. Upozorňuje na to Dopravný podnik Bratislava (DPB) s tým, že k výluke dôjde aj cez víkend 4. a 5. septembra.

Električková linka 3 bude premávať po trase Petržalka – Blumentál cez Šafárikovo námestie, centrum, Americké námestie na Blumentál. "V smere do Petržalky po obslúžení dočasnej konečnej zastávky Blumentál bude pokračovať cez Vazovovu a Krížnu ulicu na zastávku Americké námestie v náhradnej polohe, a od zastávky Mariánska bude pokračovať po riadnej trase do Petržalky," uvádza dopravný podnik.

Na úseku, kde nebudú jazdiť električky, budú premávať náhradné autobusové linky. Linka X bude premávať v úseku Komisárky – Depo Krasňany s obsluhou všetkých zastávok po trase. Linka X3 bude premávať v úseku Blumentál – Depo Krasňany po trase Depo Krasňany – Račianska, Mýtna, Imricha Karvaša, Blumentál a Račianska.

(TASR)

Páčil sa vám článok?