Ako bude vyzerať parkovacia politika v Starom Meste? Môžete sa zapojiť do diskusie...

16.6.2021

Zdroj: FB Staré Mesto - srdce Bratislavy

Páčil sa vám článok?

Predstavitelia Mestskej časti Bratislava-Staré Mesto a Hlavného mesta SR Bratislavy predstavia zámery, návrhy a možnosti regulácie parkovania v centrálnej časti Bratislavy. Hlavným hosťom bude splnomocnenec magistrátu pre parkovaciu politiku Peter Herceg. Verejná diskusia sa uskutoční 17.6. od 16 h v priestoroch Miestneho úradu Bratislava - Staré Mesto na Vajanského nábreží.

Na FB stránke Staré Mesto - srdce Bratislavy sa dnes objavila pripomienka, ktorá obyvateľov mestskej časti upozorňuje na konanie verejnej diskusie k podobe celomestskej parkovacej politiky v Starom Meste. Bude sa konať už zajtra, teda vo štvrtok 17. júna 2021 o 16.00 h v Staromestskej sieni na Miestnom úrade na Vajanského nábreží č. 3.

"Budeme radi, ak si prídete diskusiu vypočuť osobne, napriek priaznivej epidemickej situácii však nechceme nič podceniť, preto bude podujatie streamované aj na FB profile Staré Mesto - srdce Bratislavy. Otázky môžete klásť už dnes prostredníctvom aplikácie sli.do, hashtag parkovaciapolitika. (#parkovaciapolitika).
(ars)
Páčil sa vám článok?