OTRASNÉ: Dvaja mladíci v BMW napadli posádku vozidla rýchlej zdravotnej služby

10.12.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Vozidlo záchrannej služby blokovalo premávku na Björnsonovej ulici. Dvoch mladíkov na vozidle BMW to však natoľko obmedzilo v jazde, že mali potrebu vulgárne osloviť záchranárov, aby dali vozidlo preč a napokon na členov posádky dokonca fyzicky zaútočili!

"Keďže záchranári boli v situácii, ktorá im neumožňovala preparkovanie vozidla, záchranár vysvetlil spolujazdcovi z BMW dôvod blokovania premávky. Na to však posádka vozidla reagovala vyhrážkami fyzickým napadnutím. Vodič dokonca pridal plyn a zastal tesne pred záchranárom. Nakoniec mal z auta vystúpiť a záchranára fyzicky napadnúť," píše polícia z Bratislavského kraja na svojej oficiálnej facebookovej stránke. Policajtov tento prípad tiež pobúril, keďže mladí muži zaútočili na tých, ktorí zachraňujú ľudské životy.

Jeden z útočníkov už za svoje konanie nesie zodpovednosť. Čelí obvineniu z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom výtržníctva. "Po vznesení obvinenia putoval do cely policajného zaistenia," informovali policajti z Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave.

(ars)

Páčil sa vám článok?