FOTO a VIDEO: Na Ružinovskej narazila sanitka do stĺpa - jej posádka utrpela vážne zranenia!

30.12.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Na štvorprúdovej ceste neďaleko zimného štadióna Vladimíra Dzurillu a ružinovskej nemocnice sa stala dopravná nehoda, pri ktorej došlo ku kolízii osobného auta s vozidlom záchrannej zdravotnej služby. Sanitka následne čelne narazila do elektrického stĺpa a musela byť prerušená električková doprava smerom do Ružinova...

"Dnes došlo v Bratislave k vážnej nehode posádky ZZS. Kolegom prajeme skoré uzdravenie a myslíme na vás. Tlak na všetky zložky ZZS je posledné týždne extrémny, dávajme si o to väčší pozor," napísali administrátori FB stránky Slovenská komora zdravotníckych záchranárov na margo nehody, pri ktorej došlo k zraneniu posádky sanitky. Zverejnili aj fotografiu nabúranej sanitky:

Zdroj: FB Slovenská komora zdravotníckych zachranárov

Nehodu potvrdili aj bratislavskí policajti. "Krátko po 10.00 hod došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke vozidla Renault Clio a sanitky RZP. Zrážkou utrpeli celkovo štyri osoby nachádzajúce sa v sanitke ľahké zranenia. Alkohol bol vykonanou dychovou skúškou o účastníkov nehody vylúčený. Presné príčiny ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania," prezradil nám policajný hovorca Michal Szeiff.

Zdroj: FB Revizori Bratislava

Nehoda sanitky na Ružinovskej.

"Záchranári ošetrili tri osoby, ženu a dvoch mužov. Žena odmietla prevoz do nemocnice. Jeden pacient utrpel viaceré poranenia celého tela tzv. polytraumu, druhý mal zranený hrudník. Obaja boli transportovaní do nemocnice," dodala hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej a zdravotnej služby Alena Krčová. 

Na portáli TV Markíza sa objavili zábery z miesta nehody:

(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie