FOTO a VIDEO: Takto vyzerá výhľad na Bratislavu z 25. poschodia Nivy Tower

11.10.2019
0

Zdroj: Matúš Husár

Páčil sa vám článok?

Naozaj zaujímavé pohľady. Ako sme vás už včera informovali, budovanie novej autobusovej stanice Nivy napreduje a popri nej vyrástla aj 125 metrov vysoká administratívna budova Nivy Tower. Pozrite si fotografie a videá, aký výhľad sa vám naskytne, ak vyjdete na 25. z jej 26 poschodí.

Na budúcej kancelárskej veži robotníci ukončujú betonáže nosných konštrukcií finalizujú osádzanie fasády.  Veža je súčasťou budúceho multifunkčného komplexu s podzemnou autobusovou stanicou a nákupným centrom.

"Najintenzívnejšie práce prebiehajú v samotnom vnútri, keďže sa postupne chystáme na príchod prvých nájomcov veže. Ide o práce vo výťahových lobby, na schodiskách a samotných poschodiach," povedala nám Martina Jamrichová, Country Marketing & PR manager developera HB Reavis Slovakia, ktorý vežu stavia. Dostali sme možnosť prejsť sa aj jej útrobami a urobiť zábery z 25. z celkovo 26 poschodí tejto stavby. 

Veža Nivy Tower vysoká 125 metrov by mala byť hotová do konca roka. V roku 2022 ju však "zatieni" ďalšia stavba, konkrétne 168 metrov vysoká veža Eurovea Tower, ktorá vyrastie popri projekte Eurovea2. Eurovea Tower bude prvý skutočný slovenský mrakodrap.

Pozrite sa v našej fotogalérii, ako vyzerá výhľad z 25. poschodia Nivy Tower:

Výstavba autobusovej stanice a administratívnej veže na Mlynských nivách:

(ms)

Páčil sa vám článok?