FOTO: Toto je ozaj nádhera - obyvatelia Jašíkovej ulice si nechali vyzdobiť svoj dom takýmito grafitmi

13.8.2019

Zdroj: FB Ružinovské ECHO

Páčil sa vám článok?

Namiesto bielej či počmáranej steny majú na fasáde svojho bytového domu krásne maľby. Jedna z obyvateliek Jašíkovej ulice v bratislavskom Ružinove sa na sociálnej sieti pochválila fotografiami aktuálneho výzoru vonkajších stien ich domu. Zverili ich do rúk profesionálnym grafiťákom a treba uznať, že ich výsledné dielo je naozaj pôsobivé až dokonalé!

Ľudia na zverejnené fotografie reagovali nadšením a takisto nešetrili pochvalnými slovami. "Veľmi som rada, že tieto príjemné riešenia proti sprejerom pribúdajú. Bratislava potrebuje na správnych miestach vkusne "vymaľovať" a aj náladu ľudí, ktorí pôjdu okolo to ovplyvní. Krása!" napísala Alex. "Svetové! Určite lepšie ako tie čmáranice ala z pomocnej školy (akože to chceli byt graffiti) nech vám to pekne takto vydrží," pridala sa Zuzana. 

Zdroj: FB ružinovské ECHO

Výsledná maľba fasády domu na Jašíkovej ulici je dielom firmy Wall Design, ktorá je už desať rokov špecializovaná na umelecké graffiti. Podobným spôsobom nedávno vyzdobili aj dom na neďalekej Muškátovej ulici. Od jedného z výtvarníkov, ktorý vo firme pôsobí, sme sa dozvedeli, že vytvorenie ich posledného diela trvalo asi týždeň a stálo okolo 3-tisíc eur.   

"Držím palce, aby sa niekto nerozhodol doladiť to svojím umením," odkázala ľuďom z Jašíkovej ulice pani Lucia. "Aj my sme chceli mať na dome niečo podobné, ale bohužiaľ nie všetci obyvatelia z bytovky s tým súhlasili, takže to neprešlo a teraz máme dom klasicky počmáraný," povzdychla si Tatiana.

Zdroj: FB Ružinovské ECHO

(ars)  

Páčil sa vám článok?