VIDEO: Zhrození Ružinovčania varujú na sociálnych sieťach: Ružinovský fantóm pľuje na ich autá!

18.12.2018
0

Zdroj: fb: Ružinovské echo

Páčil sa vám článok?

V Ružinove i v bratislavskom Novom Meste sa podľa všetkého pohybuje pán, ktorý má záľubu v škrtaní áut a pľutí na ne.

Bratislavčania si už viackrát na parkovisku našli svoje autá opľuté a doškrtané. Zostali však úplne zarazení, keď zistili, že ide o osobu, ktorá to pravdepodobne robí úmyselne a opakovane. Pani Katarína zverejnila na facebookovej stránke Ružinova video a fotografiu tohto človeka, aby tak vystríhala aj ostatných obyvateľov. Na videu je vidno, ako si muž odpľuje na auto, okolo ktorého prechádza. Do popisu napísala:,,Ďakujeme tomuto pánovi za opľutie auta, pozdravujem ho! Nestalo sa to len raz. Olbrachtova- Mierová kolónia.16.12.2018 - dnes ráno 8:32 hod. Poznáte ho niekto?"

,,Neviete, prečo by to mohol robiť?" pýtal sa pán František.

,,Neviem, aj na druhom aute som mala pľuvanec a raz som videla, že aj sused mal. Neviem, či to robí tento pán všetko, ale dnes sme našli na kamere jeho, ako za bieleho dňa slušne vyzerajúci pán si odpľuje nechutný pľuvanec na cudzie auto. Preto ho hľadám, chcem sa spýtať, aký má dôvod na takého chovanie."

,,Nám niekto pred pár dňami poškrkal celý bok auta. A pľuvance sme si už tiež viackrát našli na aute. Bolo by fajn, keby sa odhalila identita páchateľa či páchateľov. Nech objasní či objasnia verejnosti, čo je to za novodobú zábavku a čím si to majitelia tých áut zaslúžili, že im je poškodzovaný ich majetok. Zrejme ho irituje, že tie autá parkujú na chodníku alebo že sú to lepšie značky áut alebo si len takýmto spôsobom ventiluje svoju frustráciu, svoj hnev. Možno mu to prináša svetlo do jeho života. Je zaujímavé, že ten pán pôsobí na prvý pohľad slušne, elegantne, kultivovane, inteligentne. Človek by rozhodne takéto prízemné správanie od neho neočakával. Verím, že sa ružinovský fantóm, ktorý cez autá trestá ľudí, po nájdení a odhalení začne už konečne venovať nejakej zmysluplnejšej činnosti ako poškodzovaniu majetku druhých. Celkom by ma zaujímal jeho životný príbeh..." reagovala na príspevok  pani Viera a pridávali sa aj ostatní.

Muž pochádza pravdepodobne z Ružinova či Nového Mesta, pretože práve tam ľudia registrujú jeho vyčíňanie. Nikto však zatiaľ nezistil skutočnú príčinu, prečo sa tento pán takto správa.

,,Mne sa tiež časťo stáva, že mám opľuté auto a pritom neparkujem tak, že by som chodcom uberal z ich priestoru. Už niekoľkokrát som ho mal takto opľuté pri parkovaní na ulici Mlynské luhy," čudoval sa pán Rudolf.

Pre bližšie informácie sme oslovili aj hovorcu mestskej polície Petra Plevu: ,,Mestská polícia zatiaľ žiadne informácie o vyčíňaní tohto človeka nemá." Obyvatelia teda zatiaľ túto udalosť mestskej polícii oficiálne neohlásili. Ostáva teda len dúfať, že dotyčný pán si uvedomí, že takéto správanie je voči ostatným občanom neakceptovateľné a so svojou záľubou prestane.

Video si môžete pozrieť TU.

Páčil sa vám článok?