Záhada červenej kocky bude v sobotu odhalená

29.4.2010
0
Páčil sa vám článok?

<strong>REKLAMA.</strong> Pre všetkých návštevníkov a milovníkov dobrej nálady, pripravil Avion Shopping Park veľké súťaženie o veľkú vec, ktorá sa ukrýva vo veľkej červenej kocke. Zapojiť sa môže každý bez rozdielu veku, či bydliska.

Stačí predložiť ústrižok o zaplatení akéhokoľvek tovaru v hodnote iba 5 Eur v spomínanom nákupnom centre a pristaviť sa pri hosteske, ktorý poskytne všetky herné podmienky. Vyhlásenie výhercu spomedzi všetkých kupónov sa uskutoční 1. mája. 2010 o 14.00 h v Avione. Červená kocka s otáznikom pri klzisku čaká na všetkých spolu so zaujímavým programom.

Každý bez rozdielu veku, profesie, či životného štýlu sníva o niečom veľkom, o niečom, čo by homohlo prekvapiť... Avion shopping park je blízko tohto tajomstva. V spolupráci s najpočúvanejším rádiom Fun a obchodným domom IKEA odkrýva možnosť zapojiť sa a snívať v rovine reality. Hodnota ukrytej veci vo veľkej červenej kocke v Avione je až päťciferná suma, čiže minimálne 10 tisíc euro.

Čo treba urobiť? Treba pozorne počúvať a sledovať. Avion shopping park pripravil webovú stránku www.vyhrajniecovelke.sk, ktorá disponuje všetkými dostupnými na súťaženie potrebnými krokmi. Aj internetové sociálne médium facebook je virtuálnym miestom, kde sa môžete dozvedieť o tejto hre viac a zároveň si vymeniť svoje postrehy a nápady s ostatnými. Spojiť príjemné s užitočným v sprievode svojich najbližších je dobrým tipom na víkendové popoludnie strávené nielen nakupovaním ale aj zaujímavým súťažením. Ide o veľa, ide o odkrytie všetkých zmyslov, chutí a vôní veľkej HRY!

Samotná výhra je tak fascinujúca, že pri jedinej podmienke – ktorou je zakúpenie tovaru v hodnote 5 Eur sa jednoznačne oplatí do súťaže zapojiť. Čo sa skrýva v samotnej kocke? Je to veľké prekvapenie, ktoré pri jej odhalení mnohým zastaví dych.

AKTUALIZOVANÉ (30.4.2010, 11:35): V sobotu 1. mája 2010 o 14:00 h v AVIONE sa uskutoční VEĽKÉ odhalenie! Konečne sa všetci dozvieme, čo sa nachádza vo veľkej červenej kocke a hlavne, kto si to odnesie domov! Moderovať bude Sajfa, zabávať budú Žena z lesoparku, Zdenka Predná, Mária Čírová a Laci Strike + SDA, no a vyhrávať bude... jeden z návštevníkov. Príďte všetci, stále ide o veľa!

(avion)

Páčil sa vám článok?