Luxus už prišiel, teraz si ho môžete aj dovoliť!

17.10.2008
Páčil sa vám článok?

<strong>REKLAMA.</strong> Prepojiť bývanie v širšom centre mesta so zeleňou už nemusí byť len ilúziou. Multifunkčný komplex CENTRÁL vytvorili tak, aby naplnil vaše predstavy o pokojnom bývaní s dostatkom zelených plôch, komplexnosti služieb a dobrej dopravnej dostupnosti. Vytvorte si jedinečný pocit domova v našom komplexe, ktorý je ako stvorený pre váš život!

Nie každé miesto nazývame domovom a nie všade sa dokážeme cítiť príjemne. Množstvo developerských projektov nám ponúka luxus a vysoký štandard. Immocap Group však vie, že jediné, čo vám zabezpečí spokojnosť a útulné bývanie, je dostatok vlastného priestoru. Charakteristické prvky zelene a vody sa v CENTRÁLI kombinujú tak, aby vytvárali voľnosť a priestrannosť pre jeho obyvateľov, ale aj širokú verejnosť.

Kúpeľný park prinesie viac ako 1 hektár zelene

Nielen bohatá príroda v okolí CENTRÁLU, ale aj kúpeľný park s viac ako hektárom zelene pre návštevníkov vznikne priamo uprostred komplexu. Svojim ojedinelým výškovým umiestnením, trojetážovou zeleňou a vodnými dekoráciami sa stane unikátnym parkom nielen u nás, ale aj v strednej Európe. Kúpeľný park bude otvorený celoročne pre širokú verejnosť a obyvateľov komplexu. Okrem rôznych možností voľnočasových aktivít  bude návštevníkom k dispozícii aj detské ihrisko.

Kúpele CENTRÁL

To, čo kedysi kúpele Centrál znamenali pre Bratislavčanov, sa Immocap Group snažil integrovať do vznikajúcich kúpeľov CENTRÁL. Okrem bazénov, vodných atrakcií a sáun poskytne návštevníkom široké možnosti využitia fitness centra, squashových ihrísk, priestorov na jogu a iné. Pre obyvateľov budú pripravené výhody zakúpenia Centrál karty.

Komplexnosť služieb a dopravná dostupnosť

Všetko, čo ste doteraz hľadali na viacerých miestach unavení komplikovanou dostupnosťou, nájdete v CENTRÁLI na jednom mieste! Byty, obchody, kancelárie a služby dostupné pre vaše pohodlie bez akýchkoľvek dopravných obmedzení. Rezidenčná časť bude situovaná do tichej lokality Jelačičovej a Metodovej ulice. CENTRÁL svojou architektúrou dokonale zapadá do okolitého prostredia. Jeho umiestnenie v blízkosti Trnavského mýta umožní využívať 27 liniek mestskej, ale aj možnosti pešej dopravy. Podzemné parkovanie v komplexe poskytne kapacitu 1 400 parkovacích miest.

Prvé byty už v predaji!

Predajné miesta na Plynárenskej ulici a na Hlavnom námestí ponúkajú možnosť rezervovať si byty v tomto jedinečnom projekte už teraz. Predajné miesto na Plynárenskej ulici ponúka pre potenciálnych zákazníkov i model reálneho bytu. Tu si môžete zavesiť kabát v predsieni, posedieť si vo svojej novej obývačke alebo sa poprechádzať zimnou záhradou.

CENTRÁL dostupný pre všetkých

Cenové rozpätie bytov umožní každému nájsť si svoj kúsok domova. Ponúkame vám nielen priestranné rezidencie, ale aj útulné bývanie v malom. Široké možnosti bytov umožňujú pohodlné bývanie podľa predstáv. V našom komplexe CENTRÁL si nájdete svoj kúsok zelene a vlastného priestoru, ktorý si určite zamilujete!

www.central.sk

Páčil sa vám článok?