Chlapec v Rači preliezol zábradlie a zrazila ho električka - na ušiach mal slúchadlá!

18.9.2020

Zdroj: FB Priatelia Rače

Páčil sa vám článok?

Dnes ráno sa na Púchovskej ulici v Rači stala dopravná nehoda, pri ktorej električka zrazila chlapca. Ten podľa svedkov preliezol zábradlie pri električkovej trati a prichádzajúcu súpravu si nevšimol, nakoľko mal v ušiach slúchadlá...

"Na Púchovskej sa o 07:40 stala dopravná nehoda medzi električkou a chodcom. Premávka električiek liniek 3 a 7 bola prerušená do 08:25. Električky boli pri jazde z mesta odklonené do vozovne Krasňany. V úseku Vozovňa Krasňany, Tbiliská a späť premávali autobusy náhradnej dopravy X3. Za nepríjemnosti pri cestovaní sa ospravedlňujeme," informoval o nepríjemnej udalosti Dopravný podnik Bratislava na svojej webovej stránke. 

"Električka zrazila chlapca, ktorý preskakoval zábradlie so slúchadlami na ušiach. Žije, ale je dolámaný," uviedol jeden zo svedkov na FB stránke Priatelia Rače. "Bola to chlapcova vina. To áno. Bol som v tom čase priamo na mieste a poviem vám, že naňho nebol pekný pohľad. Vyzeral ako stredoškolák, ale ťažko to presne odhadnúť. Trafilo mu to hlavu, takže všade bolo veľa krvi. Videl som ako ho zobrali do sanitky, ale netuším, čo sa s ním dialo ďalej," napísal do diskusie vo FB skupine Revízori - Bratislava pán Michal. 

Zdroj: FB Priatelia Rače

​Premávka električiek do Rače a z nej bola okolo desiatej hodiny obnovená...

Bratislavské noviny sa skontaktovali s Operačným strediskom záchrannej zdravotnej služby SR, kde nás informovali, že spomínanú nehodu mali hlásenú ráno o 7:41 hod. "Na miesto bolo vyslané vozidlo RZP s lekárom, ktorý chlapca narodeného v roku 2000 na mieste ošetril a následne ho prevezli do nemocnice na Kramároch, nakoľko pri zrážke s električkou utrpel okrem iných zranení aj úraz hlavy, takže bude musieť absolvovať vyšetrenie na CT," povedal nám Jozef Minár z operačného strediska ZZS SR.    

(ars)

Páčil sa vám článok?