FOTO: Do materskej školy na Plickovej dnes prišli hasiči a deti jačali od radosti!

27.5.2019

Zdroj: FB T.V.

Páčil sa vám článok?

Príslovie: "Ako málo stačí k detskej radosti..." sa dnes potvrdilo v materskej škole na Plickovej ulici, kam dorazilo hasičské auto aj s posádkou, ktorá priamo na dvore vytvorila obrovský kopec peny. Škôlkári sa v nej mohli do sýtosti vyblázniť a ich radostné výkriky zaregistrovali aj obyvatelia domov na susednej Kafendovej ulici...

"Viete, čo to je? Áno, to sú deti v pene. Mám chuť skočiť medzi ne. Do škôlky pod našimi oknami totiž zavítali hasiči. Predpokladám, že po múdrych slovách týkajúcich sa požiarov a príčin ich vzniku, prišla na rad zábava. Hasiči vytvorili bazén plný peny (určite ekologicky neškodnej) a deti do nej mohli skočiť a ,,plávať" v nej. Ešte stále mi zalieha v ušiach od toho nadšeného pišťania," napísala na sociálnu sieť k fotografii pani Táňa. 

Zatefonovali sme aj do materskej školy na Plickovej ulici, kde nám jedna z učiteliek povedala, že išlo o predčasnú atrakciu k MDD, ktoré tento rok vychádza na sobotu. "Hasiči k nám do škôlky chodia už štvrtý rok, takže by sa dalo povedať, že ide o takú novodobú tradíciu. Počasie nám tento rok zatiaľ veľmi nepraje a deti sa vonku kúpať ešte nemôžu, takže sme im to aspoň trochu vynahradili penou." 

(ars)   

Páčil sa vám článok?