Agresívny Peter: Najskôr napadol maloletého chlapca, následne jeho otca a nakoniec policajta

22.1.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti kotcom minulého týždňa vyrazili k jednému z obytných domov na Bieloruskej ulici v Podunajských Biskupiciach, kde agresívny muž napadol maloletého chlapca.

"Po príchode na miesto bolo zistené, že potom, ako maloletý vyšiel z vchodu obytného domu, pristúpil k nemu 35-ročný muž a niekoľko krát ho udrel zovretou päsťou do oblasti tváre. Policajti sa na mieste skontaktovali s otcom maloletého chlapca, pričom v prítomnosti hliadky sa agresívny muž zahnal päsťou aj na neho," priblížili policajti na sociálnej sieti. 

Policajti chceli mužovi nasadiť putá. Ten zareagoval agresívne a udrel päsťou do tváre aj jedného z policajtov, ktorý utrpel zranenie vyžadujúce si ošetrenie v zdravotníckom zariadení.

"Následne bol agresívny Bratislavčan obmedzený na osobnej slobode za využitia donucovacích prostriedkov. Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II obvinenie z trestného činu výtržníctva a trestného činu útoku na verejného činiteľa 35-ročnému Petrovi R. z Bratislavy. Na základe pokynu sudcu Mestského súdu v Bratislave je menovaný v súčasnosti už umiestnený v zariadení na výkon väzby," dodali policajti.

(ms)

Páčil sa vám článok?