FOTO Nechutné: Pasažier vykonal veľkú potrebu do krátkych nohavíc priamo v autobuse MHD, cestujúci museli vystúpiť

4.6.2023
0

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Konanie cestujúceho, i keď nechcené, prekročilo bežné hranice. Vodiči bratislavskej MHD sa počas služby stretnú so všeličím, ale niekedy je naozaj za čiarou, čomu sú od niektorých cestujúcich vystavení. Najnovšie zažil nepríjemnú príhodu v Petržalke vodič Miroslav.

"Za ten rok, čo jazdím, som už v autobuse videl všeličo. Chipsy, polievku s rezancami, chrachle na podlahe aj usoplené kapesníčky medzi sedadlami. Ale "pán" na Bulíkovej, to je už iný level," skonštatoval najskôr vodič Miroslav na sociálnej  sieti. 

Podarilo sa nám s ním spojiť a ako sme zistili, k tejto udalosti nedošlo v žiadnom nočnom spoji, ale za bieleho dňa v pomerne plnom autobuse okolo 13:30 h na linke číslo 68.  "Po príchode na zastávku Bulíkova smerom na Holíčsku na linke 68 mi jeden z pasažierov prišiel oznámiť, že jeden z cestujúcich pravdepodobne v alkoholovom opojení vykonal neplánovane veľkú potrebu do svojich krátkych nohavíc," opísal nám nechutnú príhodu vodič.

Následne sa išiel pozrieť do zadnej časti vozidla a zistil, že je tomu naozaj tak. Ako vidno i na fotografii, ľudské výkaly sa nachádzali na viacerých miestach autobusu, najmä na podlahe.

Zdroj: Vodič Miroslav

Autobus po znečisteí cestujúcim.

Vodič preto kontaktoval dispečing, opísal situáciu a samozrejme dostal inštrukcie, že vozidlo musí ísť do vozovne na očistu. Cestujúci museli vystúpiť.

(ms)

Páčil sa vám článok?