FOTO: Aký pocit máte pri pohľade na dav cestujúcich MHD čakajúcich v Petržalke na električku?

17.1.2020

Zdroj: FB Revízori

Páčil sa vám článok?

Pre nehodu električiek na Račianskom mýte dnes ráno meškali električky linky č. 3 smerom do Petržalky, čo spôsobilo, že na zastávke Farského sa nahromadilo enormné množstvo cestujúcich. Jeden z okoloidúcich situáciu zachytil na svoj mobilný telefón a fotografiu zverejnil na FB stránke o doprave, čím vyvolal rôzne reakcie a emócie...

"Keď som videla tých ľudí stojacich na zastávke a pochopila, že električky nepremávajú, tak som radšej išla do práce autobusom. Síce sme sa v kolóne posúvali cez Most SNP po metroch, ale podstatné bolo, že som tam v tej zime nemusela stáť a čakať bohvie dokedy. Na informačnej tabuli najskôr svietilo, že najbližšia trojka príde o dve minúty, ale vzápätí tam naskočilo, že až o osem minút. Vtedy som to vzdala. Ale inak aj na mňa ten dav pôsobil dosť depresívne a bezútešne," povedala pre Bratislavské noviny pani Anka z Petržalky. 

"Chcela by som vedieť, dokedy tam tí cestujúci čakali a či sa vôbec do električky zmestili," napísala do diskusie na facebookovej stránke Revízori pani Miška.

Podľa vyjadrenia Dopravného podniku Bratislava, ktoré Bratislavským novinám poskytol Matej Michlík z komunikačného oddelenia DPB, prerušenie premávky trvalo 20 minút (od 7.05 do 7.25 hod.) z dôvodu nehody s osobným vozidlom pri zastávke Ursínyho, pričom vinníkom bol vodič tohoto vozidla. Vďaka vyrovnávaciemu času spojov na konečnej Jungmannova tak premávka z Petržalky bola prerušená len na približne 15 minút. 

"Sorry, ale tá fotka vyzerá ako z druhej svetovej vojny," komentoval záber Patrik. A priznáme sa, že aj na nás pôsobila snímka z dnešného rána na Farského dosť depresívne. 

(ars)

Páčil sa vám článok?