VIDEO: Z toho behá mráz po chrbte: Takto sa na autobuse MHD zabávajú petržalskí školáci

9.9.2019
0
Zábava detí v Petržalke

Zdroj: FB Chili Duo

Páčil sa vám článok?

Niektoré deti naozaj poriadne riskujú. Najnovšie sa na sociálnej sieti objavilo takéto video z bratislavskej Petržalky.

Video, ktoré nakrútil jeden z obyvateľov paneláku na Kopčianskej ulici, vyvolalo na sociálnej sieto okamžite diskusiu. Partia petržalských školákov totiž riskuje svoje životy tak, že sa na autobusovej zastávke zavesia na odchádzajúce vozidlo. Vodič autobusu ich nevidí, po pár sekundách zoskočia či spadnú na zem. Stačí naozaj málo, aby došlo k nešťastiu. 

"Tí chlapci majú cca 13 rokov a ešte chodia na základnú školu," prezradila nám jedna z obyvateliek Kopčianskej, ktorá hlavných aktérov videa spoznala.

"Ide o naozaj veľmi nebezpečnú aktivitu, ktorá sa môže skončiť nešťastne. Určite nikomu neodporúčame deti napodobňovať, naopak dáme si veľký pozor, aby už k podobným situáciam nemohlo dôjsť. Ihneď po vašom upozornení sme prostredníctvom centrálnej výzvy okamžite informovali všetkých vodičov, aby si na to dávali pozor, obzvlásť na linke 80 v Kopčanoch, kde k situácii došlo. Zároveň sme na miesto poslali hliadku dispečerov, ktorí na to dohliadnú osobne. V prípade, že niekto z cestujúcich uvidí podobnú situáciu, odporúčame mu ihneď kontaktovať DPB. Ďakujeme za každú spoluprácu. Ide nám o to, aby sa nikomu nič nestalo," reagoval na tieto zábery Martin Žarnovický, a marketingový a PR manažér DPB Bratislava.

(ms)

Páčil sa vám článok?