VIDEO: Polícia objasňuje nehodu, pri ktorej zlodej možno zachránil životy dvoch malých detí na kolobežkách...

14.8.2019

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Na Jiráskovej ulici v Petržalke došlo včera podvečer k nehode, pri ktorej vozidlo značky Peugeot narazilo na priechode pre chodcov do troch osôb. Jednou bol muž, ktorý pravdepodobne kradol v neďalekom hypermarkete, odkiaľ práve utekal a potom dve deti vo veku 8 a 6 rokov na kolobežkách...

Polícia z Bratislavského kraja zverejnili na sociálnej sieti autentické zábery z bezpečnostnej kamery na ulici, na ktorých je zachytená celá situácia:

Policajti si zároveň kládli otázku či zlodej náhodou nezabránil vážnym zraneniam detí, ktorých tiež zrazilo prechádzajúce auto. "K dopravnej nehode došlo včera krátko pred 17:00 hod. Podľa doterajších informácií z miesta nehody viedol vodič vozidlo zn. Peugeot 307 po Jiráskovej ulici, kde došlo k jeho stretu s chodcami prechádzajúcimi cez priechod pre chodcov. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopranej nehody sú v súčasnosti v štádiu objasňovania," napísali na Facebook. 

Z doteraz známych informácií je zrejmé, že unikajúci zlodej naozaj mohol čiastočne zabrániť tomu, aby auto vrazilo a spôsobilo ťažšie zranenia či nebodaj smrteľné dvom deťom. Tie napokon zachranári odviezli na ošetrenie do nemocnice a zlodeja - nechceného hrdinu ešte nenašli, len batoh, v ktorom mal nakradnutý tovar z LIDL-u.

(ars)

Páčil sa vám článok?