FOTO: V bratislavskej Petržalke vzniká nové nákupné centrum Galéria

24.4.2019

Zdroj: Google maps

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Petržalke vzniká prestavbou hypermarketu Tesco nové nákupné centrum Galéria. Bude mať rozlohu viac ako 11.000 metrov štvorcových a otvorené by malo byť na jar 2020.

"Vytvorenie novej Galérie v Petržalke je najväčšou investíciou Tesca na Slovensku od roku 2017, keď sme pri Galante otvorili najväčšie distribučné centrum v strednej Európe. Projekt Galérie sme dlhodobo pripravovali aj na základe zákazníckeho prieskumu," konštatuje výkonný riaditeľ spoločnosti Tesco na Slovensku Martin Kuruc.

Zdroj: Google maps

​Nové nákupné centrum by malo okrem súčasného hypermarketu ponúknuť viac ako 50 obchodov, 12 kaviarní a reštaurácií. "V predajni hypermarketu zostávajú všetky sortimentné skupiny tak ako doteraz, avšak obchod bude kompaktnejší," podotýka Kuruc.

Zdroj: Tesco

​Budúca podoba známeho nákupného centra medzi Budatínskou ulicou a Panónskou cestou.

Zdroj: Tesco

​Interiér má menej pripomínať hypermarket a viac klasické nákupné centrá....

Spoločnosť má na Slovensku ďalšie nákupné centrá Galéria aj pri hypermarketoch v bratislavskom Lamači, v Nitre, Dunajskej Strede a v Trnave. "Aktuálne plánujeme rozšírenie galérie v Dunajskej Strede. Pripravené máme aj ďalšie projekty, ktorých realizácia závisí aj od záujmu nájomcov," dopĺňa Kuruc.

(TASR)

Páčil sa vám článok?