Aktualizované Rodičia, zbystrite pozornosť: V Petržalke sa pohybuje recidivista

23.2.2019
V petržalke by mala pribudnúť nová materská škola na turnianskej ulici - Turnianska
Páčil sa vám článok?

Koncom uplynulého tyždňa sa nám do redakcie jedna mamička posťažovala, že jej dcéra dostala v škole upozornenie, že v okolí ich školy v Petržalke sa pohybuje recidivista, ktorý mal kontaktovať malých chlapcov.

Mamička, ktorá nechce byť menovaná tvrdí, že jej dcéra mala od riaditeľky ZŠ Turnianska v žiackej knižke nasledovnú správu:  "V okolí našej školy sa pohybuje recidivista (polícia ho pozná, preto to označenie), ktorý kontaktuje predovšetkým malých chlapcov, včera i napriek pomoci rodičov a privolanej polícii sa ho nepodarilo zaistiť. Dnes sa v okolí školy pohyboval opäť, bol agresívnejší....znova sme privolali políciu, ideme dať oznámenie. Muž je chudej postavy cca 35 - 40 rokov s čiernou šiltovkou". Prosím žiakov o zvýšenú opatrnosť," znel obsah jej správy.

K prípadu sa oslovili políciu, ktorá potvrdila, že týmto prípadom sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva PZ, ako podozrením zo spáchania priestupku.

"V tejto súvislosti sme prijali oznámenie o hrubom správaní neznámej osoby, " uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

(nc)

Páčil sa vám článok?