Miro Jaroš na Kuchajde. Príďte si ho dnes popoludní užiť tiež

2.10.2022

Zdroj: ms, archív Mira Jaroša

Páčil sa vám článok?

Hviezda detského publika Miro Jaroš sa vracia do Nového Mesta a už túto nedeľu 2. októbra sa na všetkých fanúšikov teší na Kuchajde! Jeho koncert so všetkými známymi hitmi sa začína o 16.00 hod. a vstup je zdarma.

Vystúpenie Mira Jaroša bude zlatým klincom nedeľného veľkého Finálny Novomestský Vivo! beh pre Ligu proti rakovine s koncertom Mira Jaroša.

Okrem množstva zábavy a pohybu budete môcť na Kuchajde aj podporiť skvelú vec: v charitatívnom bazare si kúpiť parádne značkové hračky s výraznou zľavou, pričom všetky takto získané peniaze pôjdu na podporu LIGA PROTI RAKOVINE (LPR)! 

Boju s rakovinou taktiež automaticky pomôže aj každý bežec, ktorý príde v nedeľu na Kuchajdu – hodnota súčtu všetkých odbehnutých kilometrov všetkých zúčastnených bežcov pôjde taktiež ako dar organizátorov na účet Ligy proti rakovine.
Behy na 1,5 km, 4,5 km a detská beh sa začínajú od 12.00 hod., prezentácia bežcov bude prebiehať už od 11.00 hod.

A zapojiť sa budete môcť aj do netradičného rodinného behu s kočíkom okolo Kuchajdy, ktorý štartuje o 15.00 h – každý, kto sa so svojim kočíkom zúčastní, dostane medailu a balíček, víťazi navyše aj krásne ceny.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?