Na Národnom futbalovom štadióne sa konala prvá svadba. Brali sa skalní fanúšikovia Slovana

9.8.2020
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Nový futbalový štadión nemusí byť iba dejiskom športových zápasov či koncertov, ale môže mať oveľa širšie využitie. V sobotu sa na tomto mieste konala napríklad svadba.

Šťastnými mladomanželmi, ktorým sa podarilo vyhrať v súťaži svadbu so sprievodným programom v priestoroch Národného futbalového štadióna, boli Žaneta a Bekim Kjazimiovci. „Sme skalní fanúšikovia ŠK Slovan Bratislava a túžili sme po tejto svadbe a na tomto štadióne. Som veľmi rada, že nám to vyšlo a vyhrali sme ju,“ vyhlásila Žaneta, ktorá pracuje v upratovacích službách. Bekim je zas zamestnaný v rozvoze zeleniny, jeho rodina pochádza z Macedónska a dedko je moslim.

Reprezentatívne VIP priestory štadióna majú kapacitu až 1400 osôb. Mladý pár sa spolu s ďalšími takmer troma desiatkami iných párov zapojil do súťaže, v ktorej mohli vyhrať prenájom týchto lukratívnych priestorov za symbolické jedno euro. Za účasti notára sa žrebovalo priamo na štadióne, kde by z toho chceli mať tradíciu, ktorá sa bude konať raz ročne. 

Zdroj: ms

Mladomanželom patril celý štadión, na ktorom si mohli zatancovať.

Organizátori pripravili pre Žanetu a Bekima o 21:00 h priamo na hracej ploche program, ktorý bol pre nich prekvapením. Premietali im fotografie, ktoré zabezpečila rodina. Najväčším prekvapením však bolo, keď im prišli zablahoželať generálny riaditeľ klubu ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší a futbalista Vladimír Weiss.

Zdroj: ms

Prichádzajú gratulanti ​Vladimír Weiss a Ivan Kmotrík mladší.

(ms)

Páčil sa vám článok?