FOTO: V parku Jama sa opaľujú nezodpovední ľudia napriek tomu, že areál je uzamknutý!

18.3.2020

Zdroj: FB ECHO NM

Páčil sa vám článok?

Doslova nekonečný údiv až hnev vyvolala fotografia ľudí, ktorí sa dnes predpoludním opaľovali v parku JAMA nachádzajúcom sa v blízkosti kúpaliska Tehelné pole. Zverejnil ju poslanec MČ Branislav Filipovič na facebookovej stránke ECHO - Nové Mesto Bratislava.

"Aktuálne park Jama. So slnkom vyšlo aj množstvo hlupákov bez rúška, čo potrebujú opaľovanie," napísal k fotke miestny poslanec. Pochopiteľne, že publikovaná fotografia vzbudila veľmi negatívne reakcie verejnosti, nakoľko takmer všetky parky aj detské ihriská v rámci Bratislavy boli na základe odporúčania krízového štátu pre hrozbu šíriaceho sa koronovírusu uzatvorené. Vrátane Jamy, čo potvrdil aj starosta Nového Mesta Rudolf Kusý, ktorý do diskusie napísal: "Ako je to možné? Veď mala byť zatvorená. Včera sa kvôli tomu opravovala brána a aj s NTC sme sa dohodli, že zamknú svoje vstupy." 

Všetko nasvedčuje tomu, že nezodpovední ľudia túžiaci po slnečných lúčoch, buď preliezli malú bočnú bránku alebo sa do areálu dostali cez plot. Na upozornenie autora fotografia, že tam nemajú, čo robiť, reagovali prítomné osoby totálnou ignoráciou, z ktorej by ich snáď mohla prebrať poriadne mastná pokuta zo strany mestskej či štátnej polície...

(ars)

Páčil sa vám článok?