FOTO a VIDEO: Pri Poluse horelo - na mieste zasahovalo 30 hasičov!

22.5.2019

Zdroj: FB Novomestské fórum

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ V blízkosti nákupného centra Polus vypukol dnes predpoludním požiar, ktorý hasilo niekoľko posádok bratislavských hasičov. Na mieste bolo 31 chlapov s ôsmimi kusmi hasičskej techniky, neskôr prišli aj dobrovoľní hasiči z Ružinova a Rusoviec. Išlo o požiar poschodovej ubytovne nachádzajúcej pri rekonštruovanom Dome športu.

"Niekoľko posádok bratislavských hasičov bolo pred pár minútami vyslaných k požiaru budovy v rekonštrukcii na Junáckej ulici v Bratislave. Na mieste je momentálne 31 príslušníkov s 8 ks hasičskej techniky, na miesto smerujú aj dobrovoľní hasiči z Ružinova a Rusoviec. Správu budeme aktualizovať," informovala nás Zuzana Farkasová z hasičského prezídia. Oheň sa rozhorel v blízkosti nákupného centra Polus a išlo o budovu v bezprostrednom susedstve rekonštruovaného Domu športu.

Zdroj: Google Maps
Zdroj: FB Novomestské fórum

​Neďaleko sa nachádza aj Miestny úrad Nové Mesto a starosta Rudolf Kusý zverejnil na sociálnej sieti aj video z požiaru, ktorý opísal slovami: "Nahlásenie požiaru bola asi posledná vec, s ktorou som v tomto daždivom počasí počítal, keď som šiel z z Kuchajdy po rokovani s vedením Rybárskeho zväzu. Začala horieť budova bývalej ubytovne pri Dome športu. Na mieste už je niekoľko hasičských vozov aj záchranári. Ak ste v okolí požiaru, radšej si zavrite okná, šíri sa veľmi nepríjemný dym."

Video z požiarneho zásahu zverejnil na sociálnej sieti aj moderátor Andrej Bičan: 

Zdroj: Marián Dekan

Zdroj: ms

Zdroj: Marián Dekan

Zdroj: Eduard Mečiar

Večer hasiči informovali, že sa im podarilo požiar úplne uhasiť. 

(ms, ars, md)

Páčil sa vám článok?