FOTO: Z futbalového ihriska v Lamači sa valil hustý dym - pálil tam niekto odpad?

19.7.2020

Zdroj: FB Lamačania

Páčil sa vám článok?

Na facebookovej skupine Lamačania sa dnes okolo poludnia objavili dve fotografie, ktoré sem pridal jeden z miestnych obyvateľov. Je na nich zachytený založený oheň s dosť veľkým dymom za hlavným futbalovým ihriskom v Lamači. David sa ostatných zároveň opýtal či je to spôsob ako nakladať s odpadom...

Pochopiteľne, že fotografie nezostali bez odozvy, najmä, keď ďalšia obyvateľka Lamača v diskusii označila Miestny úrad ako aj Futbalový klub v Lamači a vyzvala ich, aby sa vyjadrili k tomu, čo sa v areáli tunajšieho štadióna deje. 

Zdroj: FB Lamačania

​Z areálu sa dnes predpoludním valil biely dym...

Ako prví sa ozvali futbaloví funkcionári, ktorí napísali: "Dobrý deň, pálime náletové dreviny a stavebné drevo, máme to ohlásené aj u hasičov. Cez týždeň sme to nestihli, pretože chodievame do práce." 

Zdroj: FB Lamačania

​Pravdou je, že toto vyzerá skôr ako dvere než náletová drevina či stavebné drevo...

Zdroj: FB FK Lamač

Futbaloví funkcionári a priaznivci napokon zverejnili na svojej FB stránke nasledujúcu fotografiu aj s odkazom: ​"Dnes sme trošku upratovali v areáli FK Lamač. Práce sme už ukončili. Ak sme niekomu znepríjemnili nedeľu, tak sa ospravedlňujeme, ale veľká vďaka patrí tým všetkým, čo nám pomohli..."

(ars)

Páčil sa vám článok?