V Karlovej Vsi vyrástol nový bytový dom Karlovka

14.3.2008
Páčil sa vám článok?

<strong>REKLAMA.</strong> V Karlovej Vsi vyrástol nový bytový dom Karlovka, spĺňajúci po každej stránke všetky kritériá bývania pre moderného, náročného a zároveň do istej miery konzervatívneho zákazníka, ktorý hľadá pokoj a harmonické prostredie. 37 bytových jednotiek komplexu je umiestnených na siedmich podlažiach s dostatočným počtom parkovacích miest.

Všetky bytové jednotky sú vzdušné a plné svetla s hlbokou lodžiou orientovanou na slnečnú stranu, poskytujúcou spektakulárny výhľad na Bratislavský hrad. Strešné byty sú doplnené rozľahlými terasami, pričom tieto sú charakterizované ako jedny z najväčších terás v Bratislave. Samozrejmosťou štandardnej výbavy bytov sú okrem iného bezpečnostné protipožiarne dvere, päťkomorové plastové okná a zdravotechnické vybavenie kúpeľne a WC.

Samotné umiestnenie bytového domu v najkrajšej a najzelenšej časti Bratislavy znamená pre budúcich obyvateľov spojenie komfortného bývania s nadpriemernou občianskou vybavenosťou a životom v tichom prostredí. Karlova Ves, v minulosti vinohradnícka obec, dnes poskytuje bezpečné a pokojné bývanie bez akéhokoľvek priemyslu s dobre vybudovanou dopravnou sieťou a školstvom. Všadeprítomná zeleň a blízkosť vodných a lesných plôch evokuje pocit  dediny v meste, pričom rušné centrum Bratislavy so všetkým čo ponúka je doslova na skok.

Developerskej spoločnosti zastrešujúcej výstavbu sa podaril za pomerne krátku dobu (stavať sa začalo minulý rok v marci a kolaudácia sa pripravuje na máj/jún tento rok) doslova husársky kúsok. Okrem vysokej úrovne kvality stavebných prác a rýchleho postupu výstavby zároveň ponúka netradičný model predaja. Byty sa dali k dispozícii na realitný trh až v určitom momente ich výstavby a nie iba pred jej samotnou realizáciou. Takýto postup zaručuje potenciálnym zákazníkom spoľahlivosť zo strany realizátora výstavby, pričom zákazník nekupuje mačku vo vreci a nefinancuje stavbu od samého začiatku z vlastných zdrojov. Zároveň má pomerne presnú predstavu o vzhľade bytových jednotiek a celkového súladu bytového domu s bezprostredným okolím.

Cieľom realizátora výstavby bolo vytvorenie kvalitného architektonického návrhu zabezpečujúceho kultivované prepojenie bytového domu s atraktívnym prostredím Karlovej Vsi. Výsledkom takéhoto architektonického riešenia citlivo doplneného možnosťami lokality je projekt, ktorý umožní príjemné a pohodlné bývanie pre niekoľko desiatok budúcich majiteľov, ktorí sa neuspokoja so štandardnou ponukou na našom trhu s realitami.

Prominent real, s.r.o.
Jašíkova 2
821 03 Bratislava
Telefón/fax: +421-2-4363-7155
Mobil: 0915 409 243
www.bdkarlovka.sk

Páčil sa vám článok?