Andrej Danko v sobotu Dúbravku upratovať nebude. Poznáme nový termín

5.4.2024
0

Zdroj: TASR - Jakub Kotian

Páčil sa vám článok?

V sobotu 6. apríla mal predseda SNS, ako náhradu za slávnu semaforovú nehodu v bratislavskej Dúbravke, zametať ulice. Nakoniec sa tak zatiaľ nestane. Andrej Danko však prezradil termín, kedy ho uvidíme v uliciach.

Pôvodný termín, ktorý obletel sociálne siete, teda akcia Jarné zametanie Dúbravky s Andrejom Dankom, bol 6. apríla. Andreja Danka však uvidíme v uliciach v iný deň. 

Ako pre Bratislavské noviny potvrdil predseda SNS, zametať ulice Dúbravky byl mal od 9:00 až 26. apríla. 

Zdroj: ms

Zvalený semafor na Saratovskej opravili ešte v deň nehody.

Aj starosta Dúbravky Martin Zaťovič nám potvrdil, že v Dúbravke budú až dve brigády ku Dňu Zeme. Jedna sa koná 22.4. a ďalšia práve 26.4., ako avizuje Andrej Danko.

Znenu termínu následne predseda SNS potvrdil aj na sociálnej sieti. "Vzhľadom na to, že sú zajtra prezidentské voľby, rozhodol som sa termín upratovania Dúbravky zmeniť. Po dohode s pánom starostom Zaťovičom, sa upratovanie uskutoční dňa 26.4.2024 od 9.00 hodiny. Rozhodol som sa pre uvedený termín aj z toho dôvodu, že v uvedenom týždni sa oslavuje aj Deň Zeme," uviedol. 

K nehode, či škodovej udalosti, ako uvádza predseda SNS Andrej Danko, došlo v bratislavskej Dúbravke ešte 11. januára pred polnocou na križovatke ulíc Saratovská - Repašského. 

(lb, ms)

Páčil sa vám článok?