Bratislavčania sa už tešia na nové Čerešne

26.1.2023

Zdroj: ITB Development

Páčil sa vám článok?

Nový život, nové priateľstvá, nové zážitky. To všetko – spolu s moderným bývaním a kvalitnými verejnými priestormi – prináša 3. etapa Čerešní. Spoločnosť ITB Development už začala s predajom.

Bratislava sa môže pochváliť mestskou štvrťou európskej úrovne, na ktorú môžeme byť právom hrdí. Dobrou správou je, že Čerešne sa už čoskoro rozrastú o tri nové bytové domy a ďalšie unikátne vnútrobloky.

Nový život v Bratislave

Aj v našom meste nájdete ideálny priestor, kde môžete začať nový život. Ešte krajší, komfortnejší a pestrejší. Nové Čerešne vás na prvý pohľad upútajú originálnou architektúrou, ktorá nesie rukopis bratislavského ateliéru Architekti Šebo Lichý. Potešia orientáciou na slnečnú stranu, tieniacimi prvkami, premysleným usporiadaním, ale predovšetkým samotnými bytmi. Nová etapa prináša až 260 nových bytov – od jednoizbových až po štvorizbové. Vysoké stropy a veľkorysé priestory ich predurčujú k tomu, aby v nich svoj nový domov našli najmä rodiny s deťmi, z novej ponuky si však nepochybne vyberú aj mladé páry či jednotlivci.

Na výber budú byty s veľkými balkónmi, zelenými predzáhradkami či mezonety s krásnym výhľadom na Malé Karpaty. Radosť vám urobí aj vysoká úroveň bytového štandardu. Jeho súčasťou budú napríklad drevené parkety, stropné chladenie, príprava na vonkajšie žalúzie či kvalitná sanita. Čerešne mysleli aj na ochranu životného prostredia, preto prinášajú celý rad ekologických riešení, ako napríklad fotovoltaické panely na strechách. Nové budovy budú nízkoenergetické s najvyšším energetickým certifikátom A0+, vďaka čomu ušetríte na energiách.

Zdroj: ITB Development

Nové zážitky v meste aj v prírode

Čerešne sa nachádzajú v dúbravskej časti Polianky. Každý, kto má vzťah k nášmu mestu, zaiste uvítal, že z kedysi opusteného územia sa stala atraktívna mestská štvrť s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dopravnou dostupnosťou. Za okamih sa dostanete na diaľnicu D2 a do centra mesta je to iba 10 minút. Všetko, čo máte na Bratislave tak radi, je doslova na dosah – práca, kultúra aj zábava. Navyše len kúsok od domu budete mať aj škôlky, školy, obchody, služby, letné kúpalisko Rosnička či zimný štadión.

Veľkou prednosťou Čerešní je okolitá príroda. Blízky lesopark je ideálnym miestom na každodenné prechádzky, trailový beh či venčenie štvornohých miláčikov. Za turistikou či cykloturistikou môžete vyraziť k neďalekej vyhliadkovej veži na Devínskej Kobyle alebo Bielym skalám. V Čerešniach a ich okolí je skrátka o nové zážitky postarané a Bratislavu v jej mestskej aj prírodnej podobe si užijete na 100 %.

Zdroj: ITB Development

Nové vnútrobloky, nové priateľstvá

Bývanie v nových Čerešniach vám spestria rozšírené vnútrobloky. Detské ihriská, workout zónu pre dospelých, jedinečnú vodnú lagúnu, komunitné záhradky či petang z predchádzajúcich etáp doplní ihrisko pre deti s drevenými prvkami, lezecká stena a chill-out zóna s lavičkami a ležadlami, ktorá je ako stvorená na relax alebo piknik s rodinou či priateľmi. Spojením s už existujúcimi dvormi tak vznikne najzelenší ucelený vnútroblok, aký v Bratislave nemá obdobu.

Navyše Čerešne, ako jeden z mála developerských projektov na Slovensku, prinášajú svojim obyvateľom každý mesiac množstvo voľnočasových aktivít a spoločenských podujatí v rámci programu Čerešne žijú. Bratislava bola vždy známa bohatým spoločenským životom a Čerešne svojimi komunitnými aktivitami nadväzujú na túto peknú tradíciu. V príjemnom prostredí a atmosfére sa tak zo susedov stávajú noví priatelia.

Zdroj: ITB Development
Zdroj: ITB Development

Uvádzacie ceny so zľavami až do 50 000 €

Na záver sme si nechali čerešničku na torte. Byty v 3. etape Čerešní získate za špeciálne uvádzacie ceny, vďaka čomu môžete ušetriť až 50 000 eur. To je ďalší pádny dôvod, prečo sa Bratislavčania tešia na nový život v nových Čerešniach.

Viac na www.ceresne.sk.

Zdroj: ITB Development

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?