Práce sú na novom športovisku v Dúbravke v plnom prúde. Môžete si vyskúšať aj hod oštepom

30.7.2022

Zdroj: FB Dúbravka - mestská časť Bratislavy

Páčil sa vám článok?

Zámerom projektu obnovy a modernizácie športového areálu ZŠ Sokolíkova je vybudovanie kvalitných tréningových plôch pre atletiku a futbal, zodpovedajúcich súčasným požiadavkám a normám a vytvoriť podmienky pre mládežnícke atletické súťaže.

Tréningové plochy budú slúžiť aj pre nasledujúce atletické disciplíny: skok do výšky, vrh guľou, hod oštepom a kriketovou loptičkou; skok ďaleký a trojskok. Modernizácia atletického oválu s časťou pre technické disciplíny s umelým polyuretánovým športovým povrchom.

Šprintérska rovinka s umelým polyuretánovým športovým povrchom. Výmena umelého trávnika na súčasnom futbalovom ihrisku a výmena jeho oplotenia. Areál bude slúžiť žiakom ZŠ Sokolíkova, športovým klubom, ale aj širokej verejnosti. Pre verejnosť bude otvorený denne od 7.00 – 21.00, prednosť pre žiakov školy bude v čase vyučovania od 8.00 – 15.00.

Projekt Obnovy a modernizácie športového areálu finančne podporilo hlavné mesto SR Bratislava z Grantového programu na podporu športu a vzdelávania – Podprogram 4 na podporu investícií do športovej infraštruktúry v hlavnom meste SR Bratislave. Výška poskytnutej dotácie: 125 000 eur.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?