Pre milovníkov dobrého jedla a pitia: Street food festival zavíta aj do Dúbravky

2.8.2021
0

Zdroj: Marián Dekan

Páčil sa vám článok?

Obľúbené kulinárske podujatie Street food festival, ktoré v minulosti poznali najmä Ružinovčania, sa po úspešnej júlovej premiére vo Vrakuni presúva do ďalšej mestskej časti Bratislavy. Z bohatej ponuky domácej a zahraničnej kuchyne, remeselného aj klasického piva, kvalitného vína aj nealko nápojov si budú môcť vyberať obyvatelia a návštevníci Dúbravky.

Naozaj rozmanitú a kvalitnú kuchyňu si budete môcť v Dúbravke môcť vychutnať  pred Domom kultúry  od stredy 4. augusta do nedele 8. augusta 2021 v čase od 11:00 do 21:30 h. Akciu organizuje občianske združenie Skrášlime Slovensko v spolupráci s mestskou časťou Dúbravka.

"Street food festival Dúbravka prinesie širokú ponuku jedál rôznych druhov a kultúr, doplnenú remeselným pivom, lokálnymi vínami, limonádami a kávou.Príjemné prostredie bude dotvárať hudba rôznych žánrov v podaní rôznych DJov," povedal nám Maroš Mačuha zo spomínaného občianskeho združenia. 

Zdroj: FB Maroš Mačuha

​Takto vyzeral júlový Street food festival, ktorý sa konal vo Vrakuni.

Pokiaľ ide o hudbu, atmosféru budú dotvárať Miki Ozuka (house, minimal), Miss Rodez (house, deep, melodic) a Timons. Pre deti bude zabezpečená veľká detská zóna skákacích hradov.

Festival sa následne presunie do ďalších mestských častí Bratislavy: 11. - 15. augusta Devínska Nová Ves (trávnatá plocha na Istrijskej ulici), 12. - 15. augusta Ružinov (Dulovo námestie) 18. - 22. augusta Vrakuňa (Vrakunská promenáda), 25. - 29. augusta Rača (parkovisko pred Nemeckým kultúrnym domom).


Stánky, ktoré nájdete na festivale v Dúbravke:

Burgertown
Teriyaky and Fresh
Bramm
U nas
Raclette
This is mac
Čertíci
Craft Beer
Túlavá vinotéka
Punjabi Dhaba
Langoš Bufé
Tulac
Podpecníky
Limča Bar
Chlieb vo vajci inak
Kollárovský trdelník
Otec a Syn Bar
Organické Sirupy Potocký
Grill Vaškovičová
Chilli by Gajdy
a iné

(ms)

Páčil sa vám článok?