Nehoda: V Dúbravke sa zrazila električka s nákladným autom

17.6.2021
0

Zdroj: FB Dúbravka - mestská časť Bratislavy

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Dúbravke došlo vo štvrtok k dopravnej nehode, pri ktorej sa vykoľajila električka. Premávku električiek museli obojsmerne prerušiť.

V Dúbravke, na ul. M. Sch. Trnavského, na križovatke s Bagárovou, sa dnes pred 14:00 stala dopravná nehoda medzi električkou a nákladným autom.

"Električka aj dodávka smerovali tým istým smerom, a to od Karlovky do mestskej časti Dúbravka. Presné príčiny ako aj okolnosti, ako k dopravnej nehode došlo, sú v súčasnosti v štádiu objasňovania bratislavských dopravných policajtov," informovali o nehode policajti. 

FOTOGALÉRIA:

Na mieste zasahovalo aj 10 hasičov s tromi kusmi techniky. "Pri dopravnej nehode sa vodič nákladného vozidla zranil a následne bol transportovaný do nemocnice, cestujúci z električky neutrpeli žiadne zranenia. Hasiči  momentálne odstraňujú vozidlá z komunikácie a vykonávajú protipožiarne opatrenia," informovali nás z operačného strediska hasičov. 

Električková trať bola uzatvorená obojsmerne.

"Premávka električiek do Dúbravky je prerušená. Električky linky 4 premávajú len po obratisko Kútiky ako linka 9. V úseku medzi konečnou Kútiky a konečnou Pri kríži premávajú autobusy X4," informoval Dopravný podnik.

(ms) 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie