Dúbravka začala hľadať hudobné talenty

6.5.2021

Zdroj: MČ Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Dom kultúry Dúbravka v spolupráci s Dúbravskou televíziou a Dúbravskými novinami vyhlásili súťaž - Dúbravka hľadá hudobné talenty. Uskutoční sa počas prázdninových mesiacov, pričom prihlasovanie prebieha do 15. júna. Určená je hudobníkom, skupinám i tanečníkom, podmienkou je „len“ byť dobrý, mať talent a chuť sa prezentovať.

Prihlásiť sa môže sólo hráč na hudobný nástroj (gitara, klavír, flauta, husle, klarinet a podobne ), hudobné skupiny bez určenia žánru, speváci a spevácke zbory, ale aj tanečníci a tanečné zoskupenia. Podmienkou je ovládanie hry na hudobný nástroj, tanca či spevu na dostatočnej úrovni. Podstatná je chuť ukázať svoje umenie. O prvých troch miestach rozhodnú obyvatelia v diváckom hlasovaní na sociálnej sieti. Kvalitu ohodnotí odborná porota. Súťažiť sa bude o nahrávanie v štúdiu s profesionálom či šancu vystúpenia na verejnom podujatí v mestskej časti,“ približuje Ľubo Navrátil, vedúci oddelenia kultúry mestskej časti. „Hlavným cieľom je potešiť ľudí kvalitným umením a predstaviť sa verejnosti.“

Krátke ukážky hudobnej produkcie, minútové videá skladby či piesne zbiera mestská časť do 15. júna, posielať ich možno mailom na martina.buranova@dubravka.sk Ukážky možno priniesť aj na prenosnom nosiči (USB kľúč, SD karta) do Domu kultúry Dúbravka v obálke spolu s menom a mailovou adresou, prípadne číslom telefónu. Dom kultúry Dúbravka a Dúbravská televízia si vyhradzujú právo nezaradiť do súťaže takých prihlásených, ktorí nesplnia podmienky súťaže, ktorými sú obstojné ovládanie daného umenia a zaslanie požadovanej ukážky.

(ts)

Páčil sa vám článok?